Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kracht van keuze

De vragen die ik mijzelf stel om te blijven kiezen voor wat mij gelukkig maakt

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789083260006
Direct te downloaden

Samenvatting

In deze opvolger van de succesvolle reeks Happy life 365 deelt Kelly Weekers de vragen die haar helpen om te blijven kiezen voor wat haar gelukkig maakt.

In 'De kracht van keuze', haar meest persoonlijke boek tot nu toe , neemt Kelly je mee in haar leven en deelt haar kijk op thema’s als vriendschap, ambitie, opvoeding, liefde, verlies en zelfvertrouwen. Het boek is geschreven in de typerende no no-nonsense stijl die we inmiddels van Kelly kennen en zit boordevol levenslust, humor en relativering.

Hoe werd ze van een verlegen meisje uit het dorp een assertieve, daadkrachtige vrouw? En hoe ruilde ze meer en meer van haar kwetsbaarheid in voor kracht? In dit derde boek deelt Kelly het met ons. Het boek voelt als een goed gesprek met een vriendin: zonder voor jou te bepalen wat je moet doen, geeft Kelly je inzichten om ook in jouw leven de juiste keuzes te maken, de keuzes die bij jou passen, en zo de regie terug te pakken op allerlei vlakken.

Specificaties

ISBN13:9789083260006
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Druk:1
Verschijningsdatum:11-5-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
De kracht van keuze
Kelly Weekers 10 mei 2022 Wat trek ik aan? Wat doe ik op mijn boterham? Met de auto of fiets naar werk? Andere baan of toch maar blijven? Even sporten of toch op de bank ploffen? Doorzakken of morgen fris opstaan? Blijven proberen of toch maar besluiten uit elkaar te gaan?

Over Kelly Weekers

Kelly Weekers (1989) is afgestudeerd psycholoog en succesvol business coach. Vanuit haar bedrijf Moonshot Coaching leert zij mensen het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Eerder schreef zij de bestsellers Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 waarvan er meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht.

Andere boeken door Kelly Weekers

Inhoudsopgave

Voorwoord

OPVOEDING
MINDSET
ZELFVERTROUWEN
LIEFDE
VRIENDSCHAP
MOEDERSCHAP
AMBITIE
VERLIES
DANKBAARHEID

Dankwoord
Literatuurlijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kracht van keuze