Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Aike Borghuis

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar zijn het wel. Sterker nog, ze zijn bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze beter zouden kunnen of moeten doen.

2
Genieke Hertoghs

Don't push me!

Mensen willen best veranderen. Als je maar weet hoe je ze bereikt in hun onbewuste besliscentrum.
€ 24,90
3
Arend Ardon

Wat speelt hier?

Een toegankelijke kennismaking met het systemische gedachtegoed voor leiders die steeds weer op weerstand stuiten en grip willen krijgen op die ongrijpbare onderstroom.
€ 24,95
4
Danielle Navas-Brandt

They Ask, You Answer

Tegenwoordig wordt meer dan driekwart van de aankoopbeslissingen genomen louter op basis van online gevonden informatie. Als je met je bedrijf wilt groeien, moet je daarom online de autoriteit worden in jouw branche.
€ 28,50
5
Marije van den Berg

De Beleidsbubbel

We tellen duizenden beleidsmakers, miljoenen uren aan vergaderingen, fondsen met miljarden erin en geen gebrek aan goede bedoelingen. En toch gaat het schrikbarend vaak mis...
€ 27,50
6
Bas van Amersfoort

De SUPER Product Owner

SUPER staat voor 'Samen Uitstekende Producten Écht Realiseren'. Dit praktische en vlot geschreven handboek is een gereedschapskist en een ontwikkelplan voor jou en je product ineen.
€ 24,95
7
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 22,99
8
Sander Klos

Turbowinst

Werkelijk elke ondernemer is ernaar op zoek: de formule om zijn bedrijf echt te laten groeien. Niet de gebruikelijke procentjes per jaar, maar exponentieel.
€ 39,99
9
Arend Ardon

Doorbreek de cirkel!

Wat gebeurt er écht terwijl we praten over verandering? Ardon laat zien hoe managers onbewust verandering blokkeren en biedt doe-het-zelfinterventies om dit te doorbreken.
€ 23,99
10
Hanneke Vogels

Salestech

De toekomst van sales is digitaal. Wie morgen meer wil verkopen, moet vandaag investeren in technologie.
€ 29,95
11
Frank Weijers

Now we’re talking!

The Lewis Method of Deep Democracy omvat een set krachtige tools waarmee écht goede gesprekken kunnen worden gefaciliteerd.
€ 10,-
12
Bas van Kesteren

Wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Bas van Kesteren neemt je in dit boek over weerstand en beïnvloeding mee van herkenbare frustraties naar de basisregels van groepsgedrag.
€ 24,99
13
Gijs Nillessen

Zelfverzekerd spreken

Wil jij moeiteloos kunnen presenteren? Wil je ontspannen en authentiek op het podium staan? Met dit boek heb je hét recept in handen voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar.
€ 23,50
14
Marilieke Engbers

Onder commissarissen

<b>Shortlist - Managementboek van het Jaar 2022</b> Het witwassen bij ING, de debacles bij Vestia en DSB, de teloorgang van Enron en het Wirecard-schandaal: toezicht houden gaat opvallend vaak mis.
€ 24,99
15
Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.
€ 27,95
16
Chantal Schinkels

Het koopinfuus

Online retailers verzamelen op grote schaal data over consumenten, die ze vervolgens weer inzetten om ons nóg meer te laten kopen, schrijft Chantal Schinkels in Het koopinfuus.
€ 22,99
17
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
18
Leon Schaepkens

10 miljoen jaar leiderschap

Succesvolle leiders voorzien in oeroude basisbehoeften en weten dat leiderschapsstijlen slechts de vernislaag zijn over ons brein.
€ 20,-
19
Daniel Kahneman

Ons feilbare denken

In 2002 kreeg hij de Nobelprijs voor de Economie voor zijn onderzoek met Amos Tversky naar hoe mensen denken en beslissingen nemen.
€ 15,-
20
Marcel de Wit

Aanmoediging

Het boek 'Aanmoediging' maakt je bewust van waarom waardering werkt en hoe je vanuit authenticiteit hier uiting aan geeft.
€ 27,50
21
Jeanne Bakker

Omgaan met Draken

Iedereen heeft wel een Draak in zijn omgeving. Een narrig en irritant persoon. Dit praktische boek geeft aan wat te doen als u een niet-te-vermijden-Draak in uw omgeving hebt.
€ 20,-
22
Marjolein ten Hoonte

Kunnen we het even over werk hebben?

Arbeidsmarktdeskundige Marjolein ten Hoonte laat zien hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen in de weg staat.
€ 17,50
23
Paul Louis Iske

Instituut voor Briljante Mislukkingen

'Van fouten maken kun je leren.' 'Nooit geschoten, altijd mis!' 'Ondernemen is vallen en opstaan.' Uitspraken waar je het moeilijk mee oneens kunt zijn.
€ 25,-
24
Bob Zeegers

HR met BALLEN

In dit boek geeft HR-expert Bob Zeegers je de negen succesformules voor HR met ballen, waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.
€ 29,99
25
Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s
€ 24,99
26
Ina Ahuis

Betekenisvolle werkrelaties

Dit boek biedt praktische theorieën, taal en handvatten voor leiders, adviseurs, trainers, coaches en andere professionals die werkrelaties in de samenwerking beter willen begrijpen en willen versterken.
€ 32,50
27
Maria Boelens Zweep

Kroon je medewerkers en je klant wordt koning

In 'Kroon je medewerkers en je klant wordt koning' neemt Maria Boelens je mee in een praktische vorm van leiderschap, die je in iedere winkel kunt toepassen.
€ 27,99
28
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 31,50
29
Hans van der Loo

Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken

Dit boek is een must-read voor iedereen die wil weten hoe je dynamische teams kunt laten uitgroeien tot bouwsteen van organisatorisch succes.
€ 42,95
30
Aartjan van Erkel

Nummer 1

In dit boek laat Aartjan van Erkel zien hoe je met onorthodoxe marketing de nummer 1 wordt in je markt.
€ 23,99
31
Mieke Pigeaud-Wijdeveld

Financiën voor commissarissen en toezichthouders

In dit boek geven de auteurs inzicht in financiële aspecten waarmee interne toezichthouders (commissarissen) kunnen worden geconfronteerd in hun toezichthoudende rol.
€ 34,50
32
Kees Verhoeven

De democratie crasht

In 'De democratie crasht' waarschuwt oud-Kamerlid Kees Verhoeven ons voor de sluipmoordenaar van onze rechtsstaat: digitalisering.
€ 22,99
33
Bert Hedeman

Projectmanagement op basis van ICB versie 4 - IPMA B, IPMA C, IPMA-D , IPMA PMO

Dit handboek ‘Projectmanagement op basis van ICB versie 4’ vervangt het zo succesvolle handboek ‘Projectmanagement op basis van NCB versie 3’.
€ 80,61
34
Kirsten de Roo

Personeelstekort begint bij jezelf

Kun je geen nieuwe collega’s vinden of vertrekken ze eerder dan je lief is? Dan is het tijd om het anders aan te pakken.
€ 24,50
35
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
36
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
37
Peter Geelen

KPI's die wél werken

U leert hoe u KPI's opzet die samenwerking wél bevorderen en die helpen uw klanten beter te bedienen. Knoppen dus waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.
€ 33,50
38
Sandra Klijn

Wat wil je écht?

Zit je vast in een baan die alleen maar energie vreet? Ben je uitgeput en blijven je talenten onbenut? Met dit boek verdubbel je je energie op je werk.
€ 20,-
39
Martijn Aslander

Ons werk is stuk

De computer en de smartphone hadden ons werk leuker en makkelijk moeten maken, toch ervaren velen het omgekeerde. We moeten terug naar de tekentafel, want ons werk is stuk.
€ 24,95
40
Karen Sikkema

Spelen werkt

Spelend leren is de leukste en meest krachtige manier van leren. Dit boek laat je zien hoe je hoe je game-based learning gemakkelijk kunt toepassen.
€ 28,50
41
Jan Hoogstra

Pas (er)op! - Over informatiebeveiliging, bewustwording en gedragsverandering

Digitalisering gaat steeds sneller. Organisaties en mensen beschikken over toenemende hoeveelheden vertrouwelijke en waardevolle informatie. Dit boek toont het belang van gedragsregels, -interventies en bewustwording.
€ 24,99
42
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 21,99
43
Joost Kampen

Leren interveniëren in verwaarloosde organisaties

Dit boek is bedoeld als tutorial, om het zelfstandig leren interveniëren in verwaarloosde organisaties voor organisatieprofessionals mogelijk te maken.
€ 51,95
44
Saskia Tjepkema

Waarderend veranderen

Dit praktijkgerichte boek bevat zowel theoretische achtergronden van Appreciative Inquiry als inspirerende praktische handreikingen en actuele voorbeelden uit de praktijk.
€ 32,50
45
Ron Eringa

The Professional Agile Leader

To leverage the immense opportunities associated with accelerating change, organizations need teams capable of trying new ideas quickly, learning from their experiences, and adapting based on that learning.
€ 39,34
46
Astrid Groenewegen

De kunst van gedrag ontwerpen

Dit boek is een masterclass en toolbox ineen. Je wordt getraind in een praktische, toegankelijke methode en leert welke principes en mechanismes je kunt inzetten om gewenst gedrag te stimuleren.
€ 37,50
47
Ien G.M. van der Pol

Coachen als professie

'Coachen als professie' verbindt diverse coachmethoden met elkaar tot een overzichtelijk geheel, een body-of-knowledge, en biedt de fundamenten van het beroep van coaching.
€ 55,95
48
Laura de la Mar

Het geheim van gastvrijheid

In 'Het geheim van gastvrijheid' neemt de auteur je mee in een reis door nieuwe inzichten, inspiratie en interviews met opvallend gastvrije mensen.
€ 22,95
49
Rens van Loon

Dialogisch Leiderschap

De boodschap van dit boek is dat zonder dialoog geen goed leiderschap mogelijk is, dat dialoog onlosmakelijk bij het gedragsrepertoire van bestuurders, leiders en managers hoort.
€ 26,50
50
Esther Teeuw

Managers op het matje

Volgens executive coach Esther Teeuw heeft elke succesvolle leidinggevende binnen een paar jaar een yogamat onder de arm.
€ 22,50
51
John Kotter

Onze ijsberg smelt!

Paniek overvalt een kolonie van 286 pinguïns, als het ijs waarop ze leven smelt. Ervaar hoe u in uw organisatie beter omgaat met veranderingen en crisissituaties.
€ 20,-
52
Wil Michels

Het Communicatie Model compact

Het 'Communicatie Model compact' biedt je een complete en overzichtelijke aanpak waarin visie, strategie en uitvoering samenkomen.
€ 18,95
53
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 32,50
54
Roel Stavorinus

Strategisch brand design

Strategisch brand design is een nieuw boek dat studenten en professionals een helder overzicht biedt van de belangrijkste stappen bij het ontwikkelen van design voor merken.
€ 34,95
55
Teun den Dekker

Design Thinking

Elk van de vier hoofdstukken van deze volledige herziene, tweede editie benadert Design Thinking op een andere wijze: als denkwijze, werkwijze, projectaanpak en een verzameling methoden.
€ 49,95
56
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
57
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 29,95
58
Martin Euwema

Conflictmanagement en mediation

Dit boek biedt een belangrijke theoretische basis voor conflictmanagement en geeft tegelijkertijd handvatten voor de toepassing ervan in de praktijk.
€ 47,95
59
Geert-Jan Smits

De start-up scorecard

Waarom groeit de ene start-up uit tot een miljardenbedrijf terwijl de andere mislukt? Dit boek beschrijft de succesfactoren die bepalen of er muziek zit in een startende onderneming.
€ 36,50
60
Jim Stolze

Algoritmisering, wen er maar aan!

Toegespitst op verschillende branches beschrijft Jim Stolze wijze hoe algoritmen werken, welke impact ze hebben en welke kansen of bedreigingen ze met zich meebrengen.
€ 28,95
61
Daniël E. Brouwer

Hét handboek voor de functioneel beheerder

Dit boek is een heldere en praktische handleiding die de functioneel beheerder helpt bij de uitvoering van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.
€ 29,99
62
Joey Gonesh

Innovatie de baas

Raak je ook zo geïnspireerd van creatieve alleskunners? Zou je willen innoveren als Elon Musk, ontwerpen als Daan Roosegaarde en impact maken als Greta Thunberg?
€ 22,50
63
Derk-Jan de Grood

The waves of Agile

Derk-Jan de Grood created a rich source of knowledge for Agile coaches and leaders. With practical tips to create a learning organization that delivers quality solutions with business value.
€ 27,50
64
Dominiek Vandewalle

Leren programmeren

In dit boek worden de bouwstenen van het programmeren in het algemeen en het objectgeoriënteerd programmeren in het bijzonder aangereikt op maat van leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs.
€ 38,40
65
Peter Rikhof

Groeien door overname

Er zijn tal van redenen om een ander bedrijf over te nemen. Je marktaandeel vergroten. Nieuwe producten of diensten toevoegen. Een stap naar het buitenland zetten. Synergie bewerkstelligen.
€ 32,50
66
Fred Korthagen

Krachtgericht coachen

In 'Krachtgericht coachen' worden elementen uit verschillende benaderingen gecombineerd tot een aanpak die diepgaand leren en effectief functioneren bevordert.
€ 38,95
67
Frank Weijers

Ruimte - Stop met onzin, doe wat de bedoeling is

'Ruimte' biedt een krachtig model om helder zicht te krijgen op de mate waarin we handelen volgens onze bedoeling.
€ 21,95
68
Jaap Jacobs

Stoïcijns groeien zonder leadgeneratie

Je wilt nieuwe klanten aantrekken. Klanten waar je graag voor werkt. En klanten die vooral een gezonde marge opleveren.
€ 32,99
69
Sytse Douma

Ondernemingsstrategie

De nieuwe editie bevat actuele praktijkvoorbeelden die de theorie illustreren. Ook wordt meer aandacht besteed aan de strategische implicaties van de digitale en informatierevolutie.
€ 88,95
70
Edwin Vreedeveld

Ik doe ertoe!

Vind je veranderen lastig? Loop jij vast omdat je het iedereen naar de zin probeert te maken? Richt je dan liever op wat er voor jou echt toe doet.
€ 21,50
71
Juul van den Boomen

OPTIMISME aan het werk

Met 'Optimisme aan het werk' help je jouw medewerkers, teams of coachees om aan vertrouwen te bouwen, onder alle omstandigheden. Zodat ze potentieel optimaal benutten en blijven groeien.
€ 24,50
72
Norman Blaikie

Designing Social Research

<i>Designing Social Research</i> is a uniquely comprehensive, systematic and student–friendly guide to the core knowledge and types of skills required for planning social research.
€ 28,91
73
Annet Noordik

Hartelijk gefaciliteerd! - Interactief veranderen in de praktijk

De auteurs gaan in op de kracht van de workshop, werkvormen, de competenties van de facilitator en groepsdynamica.
€ 49,95
74
Manfred Kets de Vries

Het geluk

Kets de Vries bespreekt de noodzaak om een balans in het leven te bereiken, zoals bijvoorbeeld die tussen werk en privé-leven. Ook de tweedeling tussen uiterlijk en innerlijk succes krijgt aandacht, evenals het belang van spel in het leven en de behoefte aan verkennen van de mens, zowel in het werk als privé: hoeveel mensen willen niet een wereldreis maken? Mensen moeten de volle verantwoordelijkheid voor hun eigen leven nemen om er zoveel mogelijk uit te halen.
€ 12,99
75
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
76
Debra Paul

Business Analysis

All organisations need to respond to the challenges within today's highly competitive global economy.
€ 66,44
77
Wil Hendrickx

PRINCE2 Compact

Dit boek beschrijft de meest recentste versie van PRINCE2 Project Management Methodology (2017). Het biedt alle benodigde informatie om het PRINCE2 foundation examen te halen.
€ 32,65
78
Geert Hofstede

Allemaal andersdenkenden - geheel herziene editie

Deze volledig herziene editie van deze klassieker is toegesneden op de praktische behoeften van de lezer. 'Allemaal andersdenkenden' is een van de invloedrijkste boeken van de afgelopen decennia.
€ 29,99
79
Rini van Solingen

Agile werken in 60 minuten

Rob van Lanen en Rini van Solingen hebben jarenlange ervaring met agile werken en leggen op een toegankelijke wijze uit hoe ook jij kunt profiteren van deze nieuwe denk- en werkwijze.
€ 12,50
80
Jacky van de Goor

111 Losbrekers voor meer plezier bij het oplossen van problemen

Sla dit boek ergens open, scheur de pagina uit en doe de opdracht. Tadaaa! Direct een frisse blik. Een speels zetje om even anders te kijken en anders te denken.
€ 10,99
81
Ron Schinkelshoek

Het complete veranderboek

Dit boek biedt je een complete veranderaanpak om elk veranderproces in goede banen te leiden.
€ 27,50
82
Wouter Hart

De oplossingenmachine

Een boek vol kleine verhaaltjes en de lessen die daarin schuilgaan over het geven en nemen van verantwoordelijkheid. Over moeten en willen. Op ons werk en thuis.
€ 29,50
83
Kinge Siljee

Je scriptie de baas

Dit boek is een concrete handleiding voor alle studenten die een scriptie moeten schrijven.
€ 22,99
84
Katja Staartjes

Topteams - Samen bergen verzetten

In Topteams, van Katja Staartjes en Menno Boermans, dient het bergbeklimmen als spiegel, want hoog in de bergen word je samen tot het uiterste op de proef gesteld. Het is dé test voor leiderschap en teamwork.
€ 33,95
85
Manon Ruijters

Mijn Binnenste Buiten

Waar de auteurs in het boek 'Je Binnenste Buiten' een model hebben ontwikkeld rondom professionele identiteit en de theorie uiteenzetten, is dit een praktijkboek.
€ 33,95
86
Tim 'S Jongers

Beledigende Broccoli

Tussen goede bedoelingen en de uitwerking van sociaal beleid gaapt een grote kloof. Neem het voorbeeld van de broccoli en de pastinaak. Kinderen in een achterstandswijk zouden op school gezonder moeten eten. Een goed idee. Maar wat als die kinderen zonder ontbijt naar school zijn gekomen? In Beledigende broccoli vraagt Tim ’S Jongers hoe deze kloof overbrugd kan worden. De wereld van het beleid is gesloten voor de ervaringen van kwetsbare mensen. Hoe kan ervaringskennis een rol gaan spelen? Op deze vraag geeft Tim ’S Jongers persoonlijke en ongemakkelijke antwoorden, waarbij het verkrijgen van articulatiemacht een belangrijke rol speelt. Tim ’S Jongers is senior adviseur bij de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving (RVS) en columnist bij de Volkskrant. In dit boek zijn daarom tevens een aantal columns en een bijzonder interview met de auteur dat in deze krant verscheen opgenomen.
€ 11,99
87
Gino Wickman

Traction

Do you have a grip on your business, or does your business have a grip on you? All entrepreneurs and business leaders face similar frustrations--personnel conflict, profit woes, and inadequate growth.
€ 19,14
88
David Marquet

Turn the Ship Around!

No matter your business or position, you can apply Marquet's approach to create a workplace where everyone takes responsibility for their actions, people are healthier and happier and everyone is a leader.
€ 16,35
89
Adam Grant

Weten wat je niet weet

Adam Grant is een expert in het veranderen van de manier waarop we denken.
€ 22,99
90
Jim Stolze

Wie is er bang voor kunstmatige intelligentie?

Jim Stolze zet innovatie in een ander daglicht en ontsluit voor ons op haast theatrale wijze de brave new world van kunstmatige intelligentie, in dit op zijn ted-talk gebaseerde boekje.
€ 8,99
91
Karin de Galan

Trainen - Een praktijkgids

In 'Trainen - Een praktijkgids' geeft Karin de Galan een overzicht van alle belangrijke aspecten van het trainersvak.
€ 34,50
92
Frank Weijers

Conflict & polarisatie

Conflict is er altijd. Omdat we van elkaar verschillen, en daardoor verschillend – conflicterend – naar dezelfde werkelijkheid kijken.
€ 12,-
93
Hartger Wassink

Leider zijn in dialoog

In dit boek brengt Hartger Wassink een serie werkvormen bij elkaar, waarin je als leider met je team (en met jezelf) in dialoog kunt gaan.
€ 22,95
94
Mark Soons

Cashflow

Zet de eerste stap in de wereld van investeren en leer van de ervaring van investeerders die je voor zijn gegaan. Interviews, stappenplannen en tools om jouw reis naar financiële vrijheid te starten.
€ 25,-
95
Remy Gieling

Kunstmatige intelligentie in 60 minuten

De ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie gaan razendsnel. Grijp jij de kans om jezelf en je bedrijf slimmer en efficiënter te maken?
€ 12,50
96
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 12,99
97
Jaap Boonstra

Allianties voor een duurzame toekomst

Dit boek is een inspiratiebron voor bestuurders, toezichthouders en verandermanagers die met nieuwe samenwerkingen willen bijdragen aan een positieve en duurzame wereld.
€ 34,95
98
Gytha Heins

Aanspreken? Gewoon doen!

In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen.
€ 26,50
99
Bram van Roosmalen

Sales vol energie

"Nee heb je, ja ga je krijgen. En geloof me, ook jou gaat dat lukken. Want er zijn er al zoveel vóór jou geweest die succesvol zijn in sales. Je bent gek als jij dit zelf opnieuw gaat uitvinden!"
€ 20,99
100
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 23,50

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden