Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Marketing made simple

Donald Miller

Marketing made simple

Elke dag loopt je bedrijf omzet mis omdat je geen duidelijk plan hebt om nieuwe klanten aan te trekken. En jij bent niet de enige.

2
Maarten Brand

Het grote stageboek voor werkgevers

Je zoekt een stagiaire, maar waar vind je die? En hoe voorkom je dat de begeleiding een dagtaak wordt? Dit boek geeft de antwoorden op alle vragen over stages en stagiaires.
€ 29,50
3
Jitske Kramer

Tricky Tijden

In dit boek ontdek je de fascinerende dynamiek van grote veranderingen. Jitske Kramer ontrafelt de menselijke reacties op ingrijpende transformaties, met inspirerende inzichten uit de antropologie en diverse culturen.
€ 25,-
4
Willemijn Aerdts

Diensten met geheimen

In Diensten met geheimen schetst Willemijn Aerdts een verbluffend beeld van de Nederlandse inlichtingen- en veiligheidsdiensten.
€ 23,99
5
Ruud Huijts

Leven en leren met AI

Met het nieuwe handboek Leven en leren met AI, geschreven door ICT-docenten, ontdekken studenten hoe zij generatieve AI in hun dagelijks leven en in hun leerproces verantwoord kunnen inzetten.
€ 24,95
6
Jo Bos

PMC Compact

Vele malen kwam het verzoek om de belangrijkste principes en werkvormen van de methode Projectmatig Creeëren in een compacte uitgave samen te brengen.
€ 19,50
7
Leen Paape

Gegijzeld door geld

'Gegijzeld door geld - het stockholmsyndroom van het aandeelhouderskapitalisme' verbindt op indringende wijze de crises waarin de wereld zich bevindt met onze zucht naar groei en geld.
€ 20,-
8
Ben Tiggelaar

Voor succes in je werk moet je vaker op vakantie

Iedere week schrijft Ben Tiggelaar in NRC over werk en leven. Over rust, geld, persoonlijk leiderschap, geluk, zingeving en succes. Dit boek bevat 52 recente columns.
€ 18,95
9
Jos Burgers

Superfijne klanten

Zet ambassadeurs in om ervoor zorgen dat superfijne klanten vanzelf naar je toekomen. Juist in dit digitale tijdperk heeft een goede mond-tot-mond strategie zin!
€ 20,99
10
Kauthar Bouchallikht

De inclusiemarathon

Managementboek van het Jaar 2022 - Een constructief verhaal over hoe organisaties diverser, gelijkwaardiger en inclusiever kunnen worden.
€ 24,99
11
Malinca Verwiel

Impact maken met humor

Stop met gortdroge presentaties en afstandelijke professionaliteit. Leer hoe je het zware licht maakt, het saaie leuk, het serieuze luchtig, het ingewikkelde simpel, het zure zoet en het onbespreekbare bespreekbaar.
€ 25,-
12
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 23,99
13
Frank Weijers

Now we’re talking!

Met Arnold Mindell’s rijke gedachtegoed als vertrekpunt hebben Myrna en Greg Lewis een krachtige en zeer praktische methode ontwikkeld: The Lewis Method of Deep Democracy. Dit boekje gaat over de praktische toepassing van deze tools.
€ 12,-
14
Menno Lanting

20 vragen & antwoorden over digitale transformatie

Digitale transformatie raakt ons allemaal. Van de kansen en bedreigingen van AI-technologieën zoals Chat GPT, tot het ontwikkelen van nieuwe, digitale businessmodellen.
€ 20,-
15
Huib Modderkolk

Dit wil je écht niet weten

'Ik wil dit eigenlijk niet weten,' krijgt onderzoeksjournalist Huib Modderkolk regelmatig te horen wanneer hij vertelt over de gevaren van moderne technologie. Diezelfde houding treft hij bij bedrijven en de overheid.
€ 20,99
16
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
17
Aaron Mirck

AI, voorbij de hype

De een zegt dat AI het einde van de mensheid betekent, de ander zegt dat je straks niet meer zonder kan. Maar hoe zit het nou echt met AI? Dat ontdek je in AI, voorbij de hype.
€ 20,95
18
Gytha Heins

Waarom zegt niemand er wat van?!

Dit boek leert je machtsverschillen, menselijke instincten en groepsdynamiek voor je te laten werken. En hoe belangrijk het is dat er iemand – met invloed – acteert op wat de ‘uitsprekers’ delen.
€ 27,50
19
Menno van Doorn

Echt Nep

€ 22,50
20
Greg Shapiro

How to be Dutch

If you're looking for an official guide to the Netherlands, this is not it. BUT if you're looking for some odd Dutch quirks - in snarky quiz form - then this book is for you.
€ 17,99
21
Bea Aarnoutse

Was ik niet duidelijk dan?

'Was ik niet duidelijk dan?' 10 lessen in hoe jij als leidinggevende effectief communiceert. Als iemand invloed heeft op het werkgeluk van medewerkers, dan is dat wel de direct leidinggevende.
€ 24,50
22
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
23
Cornell Vernooij

De irrationele organisatie

Laat je verbazen, verwonderen en inspireren door de praktijkverhalen en bevindingen uit onderzoek langs belangrijke organisatie- en veranderkundige thema’s zoals strategie, communicatie, cultuur en leiderschap.
€ 32,50
24
Renate Kamp

Veranderprikkels

Als niks meer stilstaat, waar vind je dan houvast voor de verandering die jij graag wilt in jouw organisatie? De zoektocht naar een aanpak die werkt, wordt steeds urgenter.
€ 39,95
25
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 34,50
26
Rogier Havelaar

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou

De nieuwe bestuurscultuur begint bij jou ontrafelt de politieke arena en geeft handvatten om zelf de bestuurscultuur te verbeteren.
€ 29,50
27
Iwan Bean

Van inclusief leiderschap naar inclusief meesterschap

Al jaren worstelen organisaties met de onderwerpen inclusie, diversiteit, gelijkwaardigheid en discriminatie. Op alle niveaus. Want natuurlijk wil niemand onderscheid maken en iedereen gelijk behandelen.
€ 34,99
28
Gytha Heins

Aanspreken? Gewoon doen!

In dit boek vind je direct toepasbare oplossingen voor leiders van organisaties, voor aansprekers en voor aangesprokenen.
€ 26,50
29
Bas Kodden

Rebelleren moet je faciliteren

Organisaties hebben een sterk verlangen naar vernieuwing, creativiteit en out-of-the-box denken. Maar hardnekkige controlemechanismen staan dat verlangen in de weg en veroorzaken ongekende schade.
€ 24,50
30
Marilieke Engbers

Eenzaam aan de top

Bestuurders van grote ondernemingen hebben te maken met groeiende maatschappelijke druk door onder meer klimaatbeleid, vergrijzing en polarisatie, terwijl de druk om winst te maken en simpelweg te overleven onverminderd groot is.
€ 29,99
31
Bas van Kesteren

Wat gebeurt hier nu eigenlijk?

Bas van Kesteren neemt je in dit boek over weerstand en beïnvloeding mee van herkenbare frustraties naar de basisregels van groepsgedrag.
€ 25,99
32
Danielle Braun

Da's gek - Een antropologische kijk op 'normaal'

Of iets gek is hangt af van de context. In 25 verhalen geeft Danielle Braun antropologische levenslessen, met daarbij prikkelende vragen.
€ 32,50
33
Mark Siegenbeek van Heukelom

Duurzame ambitie

Zet de 80.000 uur die je carrière telt in voor een duurzamere wereld. Leer van welke rol je op welk moment kunt spelen in de duurzaamheidstransitie die elke organisatie raakt.
€ 22,99
34
Frank Weijers

Leidinggeven met Deep Democracy

Na het blauwe boekje (praktisch aan de slag met Deep Democracy) en het rode boekje (wat te doen als het spannend wordt in groepen, werken met conflict en polarisatie) komt er nu het gele boekje.
€ 12,-
35
Marjolein ten Hoonte

Kunnen we het even over werk hebben?

Arbeidsmarktdeskundige Marjolein ten Hoonte laat zien hoe ons denken over werk en de arbeidsmarkt oplossingen in de weg staat.
€ 17,50
36
Linda Tonkes

Contract management in project management and service management - the CATS RVM methodology

This book describes the CATS RVM methodology that proposes realization and verification management as a way to establish the relationship between contract management and project and service management.
€ 47,42
37
Astrid Groenewegen

De kunst van gedrag ontwerpen

Dit boek is een masterclass en toolbox ineen. Je wordt getraind in een praktische, toegankelijke methode en leert welke principes en mechanismes je kunt inzetten om gewenst gedrag te stimuleren.
€ 39,75
38
Elke Wiss

Socrates op sneakers

Met Socrates op sneakers tackelt praktisch filosoof Elke Wiss de kunst van een goed gesprek.
€ 22,99
39
Bram van Roosmalen

Sales vol energie

"Nee heb je, ja ga je krijgen. En geloof me, ook jou gaat dat lukken. Want er zijn er al zoveel vóór jou geweest die succesvol zijn in sales. Je bent gek als jij dit zelf opnieuw gaat uitvinden!"
€ 20,99
40
Inge Nuijten

Dienend-leiderschap

Onderbouwd en persoonlijk ontdek je in dit boek hoe je eenvoudig en doeltreffend lijderschap achter je laat en van leiderschap een gewoonte maakt.
€ 27,95
41
Caroline Koetsenruijter

Giftig gedoe op de werkplek

'Giftig gedoe op de werkplek' is een must-read voor iedereen die aan de sociale en psychologische veiligheid binnen teams en organisaties wil werken.
€ 26,95
42
Saskia Tjepkema

Waarderend veranderen

Dit praktijkgerichte boek bevat zowel theoretische achtergronden van Appreciative Inquiry als inspirerende praktische handreikingen en actuele voorbeelden uit de praktijk.
€ 32,50
43
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
44
Marc van Eck

Businessplan op 1 A4

De methodiek in dit boek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja je leest het goed: één A4) dat leidt van visie naar actie.
€ 14,99
45
Bas van Gils

Data Management: a gentle introduction

The overall objective of this book is to show that data management is an exciting and valuable capability that is worth time and effort.
€ 54,45
46
Barend Last

Beter, leuker, sneller - Optimaal ontwikkelen met AI

In een snel veranderende wereld staat de Learning & Development (L&D) sector voor nieuwe uitdagingen; kunstmatige intelligentie transformeert de manier waarop we leren, trainen en ontwikkelen.
€ 29,95
47
Marilieke Engbers

Onder commissarissen

<b>Shortlist - Managementboek van het Jaar 2022</b> Het witwassen bij ING, de debacles bij Vestia en DSB, de teloorgang van Enron en het Wirecard-schandaal: toezicht houden gaat opvallend vaak mis.
€ 25,99
48
Matthijs Steeneveld

Het verwonderkaartspel

Ontdek Het Verwonderkaartspel - een set van 160 kaarten gebaseerd op Positieve Psychologie en Appreciative Inquiry!
€ 35,-
49
Oscar David

Macht!

Wie geen macht heeft, loopt niet het risico het te verliezen. Maar wie macht ontbeert, kan er ook niks moois mee creëren.
€ 32,50
50
Jobbeke de Jong

Competente mensen - Incompetente teams

Veel teamcoaches en -leiders werken te hard. Ze proberen hun teams bij te sturen en zitten boven op processen.
€ 27,95
51
Hans van der Loo

Psychologische veiligheid

Psychologische veiligheid geeft medewerkers het gevoel erbij te horen, moedigt ze aan hun mening te uiten, gemaakte fouten openlijk te bespreken en veelbelovende ideeën aan te dragen.
€ 25,95
52
Rienk Goodijk

Inclusief strategisch partnerschap

Het thema strategisch partnerschap staat inmiddels hoog op de bestuurlijke agenda, vooral bij (semi-)publieke organisaties.
€ 35,50
53
Daniel Kahneman

Ons feilbare denken

In 2002 kreeg hij de Nobelprijs voor de Economie voor zijn onderzoek met Amos Tversky naar hoe mensen denken en beslissingen nemen.
€ 15,-
54
Hans van der Loo

Veldgids Psychologische veiligheid

Deze Veldgids biedt je praktische ondersteuning bij het ontwikkelen van safe zones binnen jouw organisatie met krachtige vragen, prikkelende werkvormen (‘nudges’), voorbeeldgedragingen en praktijkscripts.
€ 23,50
55
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
56
Simon Sinek

Goede leiders eten als laatste

Simon Sinek, bekend van de bestseller Begin met het Waarom, legt in 'Goede leiders eten als laatste' helder uit wat leiders kunnen doen om een cirkel van veiligheid in hun organisatie te creëren en mensen te laten floreren.
€ 22,99
57
Jan Wijnand Hoek

Kennismaken met Lean

Lean is een compleet managementsysteem gericht op het continu verbeteren van de organisatie en haar processen, zodat medewerkers succesvol kunnen zijn in het realiseren van organisatie- en klantambities.
€ 26,95
58
Sven Gall

Neuromanagement

Neuromanagement is een nieuw managementparadigma gebaseerd op het nieuwste neurowetenschappelijk onderzoek. Het sluit aan bij de natuurlijke motivatie en automatische reflexen van mensen in jouw organisatie.
€ 27,50
59
Arend Ardon

Wat speelt hier?

Een toegankelijke kennismaking met het systemische gedachtegoed voor leiders die steeds weer op weerstand stuiten en grip willen krijgen op die ongrijpbare onderstroom.
€ 26,50
60
Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.
€ 29,99
61
Ron Meyer

Meyer’s Management Models

In Meyer’s Management Models geeft hoogleraar Ron Meyer antwoord op de belangrijkste managementvragen, met 52 direct toepasbare modellen.
€ 39,99
62
Richard van Kray

Sales From Your Heart

In 'Sales From Your heart', Richard van Kray gives you the tools and framework with which to establish a truly meaningful connection with your customer, without losing sight of yourself.
€ 24,99
63
Anita Wydoodt

Mevrouw de bestuurder

Dit boek is niet alleen relevant voor toekomstige bestuurders en leidinggevenden in de gezondheidszorg, maar voor iedereen met de ambitie zichzelf tot leider te ontwikkelen.
€ 32,95
64
Verne Harnish

Scaling up - De groeiformule

Wil je groeien, of meer leren over groei, dan bevat dit boek alle praktische handvatten en technieken om je lange termijn groeiambities direct vorm te geven.
€ 24,99
65
Ronald Derks

De ideale ambtenaar

In dit boek wordt beschreven hoe de rol van ambtenaar in de afgelopen decennia enorm is veranderd. Zo moet je als ambtenaar een integere bureaucraat én ondernemer én verbinder zijn.
€ 24,99
66
Gabriël Anthonio

Het Zwitsers zakmes van de leider

In Het Zwitsers zakmes van de leider word je geïnspireerd en uitgedaagd om je eigen pad op het gebied van leiderschapsontwikkeling te volgen en anderen hierin mee te nemen.
€ 20,-
67
Jan Beyne

De weg naar duurzaam ondernemen

De weg naar duurzaam ondernemen helpt je op weg om positieve impact te creëren in vijf stappen.
€ 32,-
68
American Psychological Association

Publication Manual of the American Psychological Association 2020

With millions of copies sold worldwide in multiple languages, this is the style manual of choice for writers, researchers, editors, students, and educators in the social and behavioral sciences, natural sciences, nursing, communications, education, business, engineering, and other fields.
€ 39,40
69
Job Boersma

Ik weet dat u liegt

Ontdek in dit praktische boek hoe u met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen u bedriegen.
€ 22,50
70
Marijke Lingsma

Aan de slag met teamcoaching

In het boek zijn voorbeelden van teamcoachingsbijeenkomsten opgenomen om werkelijk met de geboden methode aan de slag te gaan.
€ 38,95
71
Kim Jansen

Het generatie-effect

De werkvloer wordt bevolkt door maar liefst vijf generaties. Generatie Z rammelt aan de poort en de laatste babyboomers nemen afscheid.
€ 27,50
72
Nico Smid

Coachen op gedrag en resultaat - geheel vernieuwde editie

Dit geliefde handboek is een uiterst praktisch hulpmiddel voor iedereen die aan de slag wil met competentiemanagement.
€ 48,50
73
Martin van Kranenburg

ChatGPT als tweede Brein

Wil je ChatGPT optimaal inzetten in je schrijfproces? Leren hoe je je beste prompts schrijft? Hoe je een eigen versie van ChatGPT bouwt? Ontdek in dit boek hoe je veel tijd bespaart in je schrijfproces en contentcreatie.
€ 29,95
74
Eline Janssen

De kracht van het piramideprincipe

'Ik word gek van al die informatie!' Mensen raken overspoeld door de enorme hoeveelheid tekst die elke dag op hen afkomt.
€ 29,95
75
Eric Tiggeler

Check je e-mail en brief

In 'Check je e-mail en brief' gaat het in de eerste plaats over e-mails, maar de meeste adviezen gelden ook voor brieven.
€ 21,75
76
Patrick Lencioni

De 6 talenten voor teamwork

Net als in zijn baanbrekende bestseller 'De vijf frustraties van teamwork' deelt Lencioni in dit boek zijn inzichten over topprestaties en werkplezier in de vorm van een verhaal.
€ 22,99
77
Jan van Bon

ITIL 4 – Pocketguide 2e druk

Deze pocketguide geeft uitleg over alle exameneisen voor het ITIL 4 Foundation examen en biedt tevens ondersteuning voor iedereen die eerdere ITIL-edities kent en op zoek is naar een brug naar deze nieuwe editie.
€ 21,26
78
John Slabbekoorn

Relaxed vlammen

Negen van de tien ondernemers is binnen tien jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet.
€ 29,99
79
Eric van 't Zelfde

Superschool

In vijf jaar tijd van de slechtste school van Nederland naar een van de beste scholen van Nederland: wie is de man die dat samen met zijn team realiseert?
€ 20,99
80
Daniël E. Brouwer

Hét handboek voor de functioneel beheerder

Dit boek is een heldere en praktische handleiding die de functioneel beheerder helpt bij de uitvoering van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.
€ 34,99
81
Hans Strikwerda

Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders

Dit boek geeft op basis van een analyse van cases en interviews antwoord op de vraag waarom het toezicht zo vaak tekortschiet en geeft adviezen om dit te vermijden.
€ 45,75
82
Tica Peeman

Team management

‘Delen is het nieuwe bezit’ en daarmee worden teams steeds meer het vehikel om succesvol te zijn als organisatie. We kunnen het eenvoudigweg niet meer alleen.
€ 17,50
83
Tim 'S Jongers

Armoede uitgelegd aan mensen met geld

In een land geregeerd door welvarende, hogeropgeleide mensen wordt op een beperkte en soms zelfs schadelijke manier naar armoede gekeken.
€ 22,-
84
Astrid Groenewegen

The Art of Designing Behaviour

People are complex beings and so is behavioural change, but you’ll be able to do more than you think possible. And once you understand how people arrive at decisions, you will find yourself with gold in your hands.
€ 39,75
85
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
86
Eric van 't Zelfde

Code rood

Iedere organisatie verdient de beste teams die het allerbeste resultaat boeken – voor alle betrokkenen. Dat is de premisse van dit baanbrekende boek.
€ 27,50
87
Erin Meyer

The Culture Map - NL Editie

'The Culture Map' van Erin Meyer is het handboek om cultuurverschillen binnen de internationale zakenwereld te begrijpen en hiermee om te gaan.
€ 15,-
88
Roeland van Laer

De Talentenjungle

Ontdek de toekomst van het talent-ecosysteem in De Talentenjungle – een onmisbare gids voor de reis door de dynamische transformatie van de arbeidsmarkt.
€ 39,95
89
Noëlle van der Hagen

Advieskunst

Werken vanuit een interne adviesrol biedt je unieke kansen om mensen in beweging te brengen en een bijdrage te leveren aan veranderingen in jouw organisatie.
€ 39,90
90
Bianca van Leeuwen

Organisatieverandering, hoe moeilijk kan het zijn

Wat is de overeenkomst tussen organisatieverandering en een verslaving? Het terugvalpercentage bij beide is enorm. Er zijn talloze competente managers, maar nog te weinig competente managementteams.
€ 29,50
91
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 32,95
92
Koen Marichal

Leading from the middle

Het werk van de manager wordt er niet eenvoudiger op, zeker niet in ‘het midden’ van een organisatie.
€ 34,50
93
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork - werkboek

In dit werkboek bouwt Lencioni hierop voort met praktische oefeningen en direct toepasbare tools om de vijf frustraties te overwinnen en een geweldig en goed presterend team te worden.
€ 24,99
94
Sonja Wekema

Leading in a Wicked World

This book is an essential read for those looking for success in today’s rapidly changing world. We offer you a wealth of knowledge and practical leadership strategies for leading in the Wicked World we live in, illustrated by real-world examples that bring these concepts to life.
€ 29,50
95
Aike Borghuis

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar zijn het wel. Sterker nog, ze zijn bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze beter zouden kunnen of moeten doen.
€ 29,99
96
Klaske Veth

Werken met WOW

Als je maar lang genoeg ademt, glij je vanzelf in de tweede helft van je (werk)leven. Dat kan met een WOW-gevoel; a spark of joy!
€ 24,95
97
Ed Weenk

Mastering the Supply Chain

Learn about supply chain management and its many challenges, with this introductory book which puts readers at the heart of a life-like, real company situation.
€ 62,74
98
Milio van de Kamp

Misschien moet je iets lager mikken

In het huis waarin Milio van de Kamp opgroeit is regelmatig geen licht of warm water en in de buurt waar hij woont is criminaliteit aan de orde van de dag.
€ 15,-
99
Joep Schrijvers

Hoop in bange dagen

Wie turbulentie beleeft, zoekt houvast. Kaders, duiding, referentie. Maar laat de adviezen kort zijn en praktisch! Geef hoop, bied troost, laat ons het zoet proeven zodat we het zuur kunnen verdragen... Dat is precies wat dit boek doet.
€ 15,95
€ 9,95
100
Tom Rath

Leiderschap op basis van je sterke punten

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien.
€ 24,99

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden