Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Managementboek TOP 100

Al jaren een begrip: de Managementboek Top 100. Gebaseerd op de verkopen van de afgelopen 30 dagen stellen wij iedere dag de Managementboek Top 100 samen. Hieronder de lijst van vandaag.

Omdenken Scheurkalender 2024

Omdenken

Omdenken Scheurkalender 2024

Hij is er weer: de scheurkalender 2024! Voor het zevende jaar op rij kun jij iedere dag een blaadje van de Omdenken Scheurkalender scheuren.

2
Eric van 't Zelfde

Code rood

Iedere organisatie verdient de beste teams die het allerbeste resultaat boeken – voor alle betrokkenen. Dat is de premisse van dit baanbrekende boek.
€ 27,50
3
Saskia Wolters

What the f*ck?!

Een meeslepende zoektocht naar (de erkenning van) fouten die leidden tot een enorm drama.
€ 24,99
4
Jacques Adriaansen

Management mindfucks

Management mindfucks zijn geen kleine, onschuldige denkfoutjes. Het zijn foute managementideeën die leiden tot ongezonde eilandorganisaties vol vervelende baasjes.
€ 17,95
5
Iris Posthouwer

Iets met grenzen stellen

In 'Iets met grenzen stellen' geeft Iris Posthouwer, auteur van de bestseller 'Smalltalk survival', direct bruikbare tips om makkelijk en slim je grenzen aan te geven in gesprekken.
€ 21,99
6
Danielle Braun

Da's gek - Een antropologische kijk op 'normaal'

Of iets gek is hangt af van de context. In 25 verhalen geeft Danielle Braun antropologische levenslessen, met daarbij prikkelende vragen.
€ 32,50
€ 29,50
7
Herman Ilgen

Ik heb jou wel door

Wil je weten wat iemand écht denkt? Je kunt het aflezen aan zijn of haar gezichtsuitdrukkingen. De bewegingen van onze wenkbrauwen, oogleden en mondhoeken verraden binnen enkele minuten informatie over onze persoonlijkheid.
€ 23,50
8
Frank Weijers

Now we’re talking!

Met Arnold Mindell’s rijke gedachtegoed als vertrekpunt hebben Myrna en Greg Lewis een krachtige en zeer praktische methode ontwikkeld: The Lewis Method of Deep Democracy. Dit boekje gaat over de praktische toepassing van deze tools.
€ 12,-
9
Menno van Doorn

Echt Nep

In tegenstelling tot de meeste boeken over vervagende realiteiten kijkt 'Echt Nep' verder dan de angstscenario’s
€ 24,99
10
Aike Borghuis

Het verborgen leiderschap van oudste dochters

Oudste dochters zien zichzelf niet als leiders, maar zijn het wel. Sterker nog, ze zijn bescheiden over hun eigen rol en kritisch op wat ze beter zouden kunnen of moeten doen.
€ 29,99
11
Angélique Piternella

Nooit meer managen - Waarom een integrator geld bespaart en winst oplevert

In 'Nooit meer managen' legt Angélique Piternella stap voor stap uit wat een integrator is, hoe je met hem of haar samenwerkt, hoe je een integrator vindt die bij je past en wat hij of zij je oplevert.
€ 27,99
12
Paul Polman

Net Positive

Runaway climate change and rampant inequality are ravaging the world and costing a fortune. Who will help lead us to a better future? Business.
€ 32,32
13
Juri Hoedemakers

Handboek hofnar

De hofnar was vroeger de enige die de koning de onverbloemde waarheid kon vertellen. Maar wat is de meerwaarde van die aloude hofnar in moderne organisaties? Wat kunnen we van die hofnar leren in de tegenwoordige tijd? 
€ 22,99
14
Jeanne Bakker

Omgaan met Draken

Iedereen heeft wel een Draak in zijn omgeving. Een narrig en irritant persoon. Dit praktische boek geeft aan wat te doen als u een niet-te-vermijden-Draak in uw omgeving hebt.
€ 20,-
15
Wil Michels

Het Communicatie Model compact

Het 'Communicatie Model compact' biedt je een complete en overzichtelijke aanpak waarin visie, strategie en uitvoering samenkomen.
€ 18,95
16
John Slabbekoorn

Relaxed vlammen

Negen van de tien ondernemers is binnen tien jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet.
€ 29,99
17
Jos Burgers

Eén fan per dag

Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.
€ 20,99
18
Laurens Simonse

De Rockstars Methode

Behandel je mensen als rockstars en laat je verrassen. Elke onderneming kan de Rockstars Methode toepassen en zo een magneet worden voor talent en sterke resultaten boeken, net als Team Rockstars IT.
€ 20,-
19
Thomas Erikson

Omringd door idioten

Thomas Erikson leert je om op praktische en eenvoudige wijze het kleurenschema van de disc-methode toe te passen op jezelf en op anderen.
€ 15,-
20
Bob Zeegers

HR met BALLEN

In dit boek geeft HR-expert Bob Zeegers je de negen succesformules voor HR met ballen, waarmee je het MT overtuigt om te investeren in menselijk kapitaal.
€ 29,99
€ 23,99
21
Genieke Hertoghs

Don't push me!

Mensen willen best veranderen. Als je maar weet hoe je ze bereikt in hun onbewuste besliscentrum.
€ 24,90
22
Kristof Van Rossem

Vraag raak

Vragen stellen is een techniek die op effectiviteit is gericht. Het gaat om de pijl in de roos schieten, om de juiste vraag stellen op het juiste moment.
€ 25,99
23
Ina Ahuis

Betekenisvolle werkrelaties

Dit boek biedt praktische theorieën, taal en handvatten voor leiders, adviseurs, trainers, coaches en andere professionals die werkrelaties in de samenwerking beter willen begrijpen en willen versterken.
€ 32,50
24
Tony Crabbe

Busy

It's difficult to ask anybody 'How are you?' without hearing the word 'busy' somewhere in their response.
€ 16,39
25
Tom Rath

Ontdek je sterke punten 2.0

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.
€ 22,99
26
Richard van Kray

Sales vanuit je Hart

Klantgericht adviseren, de klant centraal of je proces inrichten als een customer journey: het zijn allemaal manieren om je klant het gevoel te geven dat het om hem draait.
€ 20,-
27
Patrick Lencioni

De 5 frustraties van teamwork

De kern van samenwerking in teams wordt in dit boek aan de hand van een parabel blootgelegd. Dit verhaal laat zien hoe hindernissen ontstaan en hoe u ze achter u kunt laten.
€ 20,-
28
Gabriël Anthonio

Stilstaan bij persoonlijk leiderschap

Dit boek helpt je om even stil te staan als mens, als manager, of als coach. Om daarna op een andere manier, zelf en met anderen, weer in beweging te komen.
€ 24,95
29
Gijs Nillessen

Zelfverzekerd spreken

Wil jij moeiteloos kunnen presenteren? Wil je ontspannen en authentiek op het podium staan? Met dit boek heb je hét recept in handen voor succesvol spreken en presenteren in het openbaar.
€ 23,50
30
Niels Houtepen

Communicatie is een illusie

Je communicatie wordt met dit boek niet alleen effectiever, maar ook leuker: het sluiten van die salesdeal is een makkie, en die netwerkborrel is echt nuttig.
€ 17,50
31
Mieke Moor

De bestuurder & de filosoof

'De bestuurder & de filosoof' laat zich lezen als een levendig essay dat de bestuurspraktijk verbindt met de diepte van het denken.
€ 27,50
32
Ben Tiggelaar

De Ladder

Ben Tiggelaar komt met de beste inzichten uit recent gedragswetenschappelijk onderzoek. 'De Ladder' is een onmisbare gids voor wie streeft naar meer effectiviteit in persoonlijk leiderschap.
€ 19,95
33
Monique Broekhoff

Omgevingscommunicatie & participatie

Met dit boek neemt Monique Broekhoff de communicatieadviseur mee in de belangrijkste begrippen van Strategisch Omgevingsmanagement (SOM) en laat zij zien welke waarde communicatie (COM) daar aan toevoegt.
€ 29,95
34
Johannes Visser

Is het voor een cijfer?

Jongeren ervaren steeds meer stress door school. Niet zo gek, want scholen zijn cijferfabrieken geworden. En dat is rampzalig voor de motivatie en het welzijn van leerlingen.
€ 15,-
35
Saskia Schepers

Als alle breinen werken

Dit boek biedt neurodivergenten een nieuw perspectief op hun eigen capaciteiten en geeft hun omgeving de tools om die capaciteiten volledig te benutten.
€ 22,99
36
Lucas Swennen

Word een woest aantrekkelijke werkgever met werkgeluk

In dit boek ontdek je aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktische tips, voorbeelden, interviews met experts en ervaringsdeskundigen wat werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe je het (verder) kunt vergroten.
€ 39,95
37
Jan Rotmans

De perfecte storm

Het zijn ruwe tijden. We zitten in een perfecte storm waarbij crises elkaar aanjagen. In Nederland is te lang gekozen voor polderen en het uitstellen van lastige beslissingen.
€ 15,99
38
Kees Kraaiveld

Productiever met ChatGPT

Jouw wereld gaat veranderen! ChatGPT en AI zijn hier en ze gaan niet meer weg. Iedereen heeft het erover, er is geen ontkomen aan…
€ 22,50
39
Mijntje Lückerath-Rovers

Morele dilemma's in de boardroom

Dit boek beschrijft inzichten uit de psychologie en corporate governance over morele oordeelsvorming, morele identiteit en de relatie met stakeholder-denken.
€ 32,50
40
Charida Dorder

AI in marketing

Marketing zoals we die nu kennen houdt op te bestaan. Kunstmatige intelligentie (AI) gaat het vak volledig op zijn kop zetten.
€ 27,99
€ 21,99
41
Paul Frissen

De integrale staat

Bestuurskundige Paul Frissen laat overtuigend zien hoe het alomtegenwoordige verlangen naar samenhang onze rechtstaat bedreigt.
€ 29,90
42
Mark Saunders

Research Methods for Business Students

The market-leading textbook that offers clear, robust and pragmatic guidance on your dissertation or research project.
€ 86,14
43
Manfred Kets de Vries

The Neurotic Organization

Op basis van onderzoek naar 'zieke' organisaties en gestoeld op psychoanalytische leest beschrijft Kets de Vries vijf typen 'neurotische' organisaties: de paranoïde, dwangneurotische, theatrale, depressieve en schizoïde.
€ 73,82
44
Mark Samuel

Reimagine teams

Traditionele teamontwikkeling werkt al tientallen jaren niet meer. Reimagine Teams legt uit waarom niet en biedt een heldere roadmap om teams te bouwen waarmee u wél zakelijke doorbraakresultaten kunt halen.
€ 34,95
45
Martijn Aslander

Ons werk is stuk

De computer en de smartphone hadden ons werk leuker en makkelijk moeten maken, toch ervaren velen het omgekeerde. We moeten terug naar de tekentafel, want ons werk is stuk.
€ 24,95
46
Elke Wiss

Socrates op sneakers - Limited edition

In een tijd waarin iedereen door elkaar roeptoetert en meningen al snel dezelfde waarde als feiten krijgen, is verbinding tussen mensen vaak ver te zoeken.
€ 22,99
47
Alfred Boot

Geen merk maar een lifestyle

Dit boek gaat over employer branding, recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie. De auteurs beschrijven de experience journey van Dura Vermeer, een bouw-, infra- en techniekbedrijf dat op dit gebied vooroploopt.
€ 29,50
48
Jitske Kramer

Deep democracy

'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen.
€ 31,50
49
Hans Vermaak

Iedereen verandert - nu wij nog

Dit boek is voor iedereen die verandering vrijwillig oppakt, voor wie het op zijn bord heeft gekregen of voor wie het als zijn vak ziet.
€ 32,50
50
Bas Kodden

De kunst van duurzaam presteren

Vergeet alles wat je dacht te weten over het selecteren en aannemen van de juiste medewerkers. Het zit anders dan je denkt!
€ 38,95
51
Serge van Rooij

Waar laat ik mijn handen?

Alleen al in Nederland worden elke dag ontelbare presentaties gegeven. De meeste van die presentaties zijn oersaai. De spreker, maar ook het publiek, beleeft er meestal weinig lol aan. Serge van Rooij geeft antwoord op de 25 meest gestelde vragen bij presentatie-trainingen. Vragen als: ‘Hoe maak ik een boodschap die blijft plakken?’, ‘Ben ik nog wel authentiek als ik oefen?’, ‘Hoe kan ik zorgen voor meer interactie met mijn publiek?’ en natuurlijk ‘Waar laat ik mijn handen?’. De praktische antwoorden zijn verrassend eenvoudig toe te passen en hebben een groot effect op de spreker én het publiek. Op een luchtige manier beschrijft hij hoe je een presentatie maakt die leuk is om te geven en boeiend is om naar te luisteren. Serge van Rooij is communicatietrainer en als partner van Bex*communicatie verantwoordelijk voor de trainingsdivisie. Hij traint CEO’s, Nederlandse ambassadeurs en andere professionals die er moeten staan op belangrijke momenten in hun carrière. In de ruim 15 jaar dat hij als trainer actief is, zocht hij naar antwoorden op de vragen van de mensen die hij trainde. Daarvoor dompelde hij zich onder in de wereld van beïnvloeden, storytelling, presenteren en overtuigen, en leerde hij veel van storytellers, stemcoaches, regisseurs, traumapsychologen en professionals uit de kleinkunst. Inclusief handige tips voor online presentaties
€ 20,99
52
Berthold Gunster

Omdenken op het werk

Als aanvulling op de reeks met de succesvolle boekjes Omdenken, Omdenken in communicatie en Omdenken in opvoeding, duiken we nu in het anders aanpakken van al het gedoe op het werk.
€ 5,-
53
Mark Soons

Cashflow

Zet de eerste stap in de wereld van investeren en leer van de ervaring van investeerders die je voor zijn gegaan. Interviews, stappenplannen en tools om jouw reis naar financiële vrijheid te starten.
€ 25,-
54
Daniël E. Brouwer

De Functioneel Beheer Bundel

Functioneel beheer is een veelzijdig vakgebied waarin verschillende disciplines samenkomen. Dat vraagt veel meer dan kennis van IT alleen.
€ 29,99
55
Karin Brugman

Ik (k)en mijn ikken

In Ik (k)en mijn ikken nodigen de auteurs je uit eens op een andere manier naar jezelf te kijken, en jezelf te beschouwen als een persoon die niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat. Je hebt verschillende kanten, delen of subpersonen die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. Het is leuk om zo naar jezelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen. Zo wordt het helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en andere juist niet. En het wordt makkelijker te begrijpen waarom je soms dingen doet, zelfs als dat niet is wat je wilt doen. Boek ik ken mijn ikken Ik (k)en mijn ikken is geschreven voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en voor degenen die kennis willen maken met Voice Dialogue.
€ 27,99
56
Aart Bontekoning

Nieuwe generaties in vergrijzende organisaties

Deze sterk geactualiseerde uitgave van 'Nieuwe generaties in vergrijzende organisaties' gaat dieper in op de hoofdrol die nieuwe generaties spelen in 'de evolutie van ons gedrag'.
€ 24,99
57
Steven van den Heuvel

High impact veranderen

In 'High Impact Veranderen' verbindt verandercoach Steven van den Heuvel de huidige kennis over succesvol veranderen met de eigenschappen van een effectieve veranderaar.
€ 34,95
58
Hanneke Vogels

Salestech

De toekomst van sales is digitaal. Wie morgen meer wil verkopen, moet vandaag investeren in technologie.
€ 29,95
59
Elias Schenk

Wie is hier de baas?

De arbeidswetten in Nederland behoren tot de meest beschermende ter wereld. Toch weten veel mensen niet welke rechten (en plichten) ze nu eigenlijk hebben en gaat er helaas veel mis op de werkvloer.
€ 21,99
60
Donald Miller

StoryBrand

Door gebruik te maken van zeven universele verhaalprincipes creëert StoryBrand voor elk bedrijf effectieve boodschappen die ingezet kunnen worden op websites, presentaties en social mediakanalen.
€ 29,99
61
Edwin Vreedeveld

Ik doe ertoe!

Vind je jezelf veranderen lastig? Loop jij vast omdat je het iedereen naar de zin probeert te maken? Richt je dan liever op wat er voor jou echt toe doet.
€ 21,50
62
Willem Leijnse

Bestuurlijke informatievoorziening

'Bestuurlijke informatievoorziening' geeft op beknopte en heldere wijze inzicht in de basisprincipes van bestuurlijke informatievoorziening.
€ 66,95
63
Ron Eringa

The Professional Agile Leader

To leverage the immense opportunities associated with accelerating change, organizations need teams capable of trying new ideas quickly, learning from their experiences, and adapting based on that learning.
€ 39,34
64
Studio Visual Steps

Basisboek Excel 2019 en Office 365

In 'Basisboek Excel 2019 en Office 365' leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies.
€ 19,99
65
Peter van Uhm

Notities van een generaal

Op 17-jarige leeftijd koos Peter van Uhm voor een carrière bij de krijgsmacht. Veertig jaar later zwaaide hij af als Nederlands hoogste militair en baas van ruim zestigduizend mensen.
€ 20,-
66
Wouter Hart

De oplossingenmachine

Een boek vol kleine verhaaltjes en de lessen die daarin schuilgaan over het geven en nemen van verantwoordelijkheid. Over moeten en willen. Op ons werk en thuis.
€ 29,50
67
Ien G.M. van der Pol

Coachen als professie

'Coachen als professie' verbindt diverse coachmethoden met elkaar tot een overzichtelijk geheel, een body-of-knowledge, en biedt de fundamenten van het beroep van coaching.
€ 55,95
68
Caroline Koetsenruijter

Giftig gedoe op de werkplek

'Giftig gedoe op de werkplek' is een must-read voor iedereen die aan de sociale en psychologische veiligheid binnen teams en organisaties wil werken.
€ 26,50
69
Natalie Sayer

De kleine Lean voor Dummies

Concurrentiedruk zorgt ervoor dat iedereen veeleisende klanten tevreden wil stellen en daarbij minder tijd, energie, ruimte, materiaal en geld wil gebruiken.
€ 4,99
70
Fred Korthagen

De kracht van reflectie

De kracht van reflectie laat zien hoe leraren systematisch kunnen leren van praktijkervaringen. Het boek helpt om reflectie concreet en inspirerend te maken.
€ 32,95
71
Frank Weijers

Conflict & polarisatie

Conflict is er altijd. Omdat we van elkaar verschillen, en daardoor verschillend – conflicterend – naar dezelfde werkelijkheid kijken.
€ 12,-
72
Remko van der Pols

BiSL – Een Framework voor business informatiemanagement

BiSL®, Business Information Services Library, is het framework voor business informatiemanagement. Dit boek is de officiële beschrijving van BiSL 3de editie.
€ 47,42
73
Ivo Dokman

Ik in de Wij

De focus in het boek ligt op het zicht en vat krijgen op de Groepsdynamiek in jouw groep(en) en in de interactie met jou als professional.
€ 40,-
74
Jan de Vuijst

De Kracht van Confrontatie

We weten al eeuwen dat je confrontaties het beste maar kunt aangaan, en weerstand het beste maar serieus kunt nemen.
€ 24,50
75
Lennart van der Kraan

Help/Hoera, ik ga leidinggeven!

Beginnen met leidinggeven is een van de grootste uitdagingen die je tegen kunt komen in je loopbaan.
€ 23,99
€ 18,99
76
Aaltje Vincent

Jobmarketing 3.0

Met Jobmarketing 3.0 op zak kun je zelfstandig vorm geven aan je eigen loopbaan en de volgende stap zetten.
€ 20,99
77
Peter Staal

Organiseren van communities

Dit boek neemt de lezer in twaalf hoofdstukken mee in het hoe en waarom van communities waarin theoretische modellen, quotes, praktische tips elkaar afwisselen.
€ 29,99
78
Jacky van de Goor

111 Losbrekers voor meer plezier bij het oplossen van problemen

Sla dit boek ergens open, scheur de pagina uit en doe de opdracht. Tadaaa! Direct een frisse blik. Een speels zetje om even anders te kijken en anders te denken.
€ 10,99
79
Jan Kuipers

De kleine Covey

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven.
€ 12,99
80
Ben van der Hilst

Teamgericht organiseren in het basisonderwijs

Dit boek biedt schoolleiders en leraren een heldere handleiding om de teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO) stap voor stap in hun school in te voeren.
€ 19,95
81
Hans Strikwerda

Verplichte literatuur voor commissarissen en bestuurders

Dit boek geeft op basis van een analyse van cases en interviews antwoord op de vraag waarom het toezicht zo vaak tekortschiet en geeft adviezen om dit te vermijden.
€ 42,95
82
Julia Balogun

Exploring Strategic Change

Refreshed with new examples and contemporary concepts, this classic continues as the most complete and accessible resource in its domain.
€ 92,14
83
Stephen Covey

De zeven eigenschappen van effectief leiderschap

Verbeter de kwaliteit van uw werkende leven, privé-leven én gezinsleven. Covey heeft met zijn zeven eigenschappen een miljoenenpubliek bereikt.
€ 27,50
84
Amy Edmondson

De onbevreesde organisatie

Met 'De onbevreesde organisatie' zet Amy C. Edmondson het begrip psychologische veiligheid binnen organisaties en teams op de kaart.
€ 22,99
85
Brian Robertson

Holacracy

In traditional companies, managers make decisions, and workers execute the plan. But Holacracy is a revolutionary and tried-and-tested new system which turns everyone into a leader.
€ 16,39
86
Sari van Poelje

7 Perspectieven op leiderschap

Op basis van jarenlange ervaring bieden vijf senior executive coaches in dit boek zeven perspectieven om je executive leiderschap verder te ontplooien en je effectiviteit te vergroten.
€ 24,95
87
Maaike Thiecke

Eerste hulp bij cultuurverandering (Waaier)

Cultuurverandering in organisaties is hot. Niemand is er echt tegen. Ondertussen worstelen organisaties met hun oude cultuur die zo hardnekkig kan zijn.
€ 16,99
88
Anne de Graaf

Einstein en de kunst van het zeilen

Dit boek biedt een aantal theoretische kaders uit de Transactionele Analyse, Grouprelations Theory en de Systeem- en Communicatie theorie. Het is echter vooral een handreiking bij de zoektocht naar en de worsteling met de rol van de leidinggevende in een snel veranderende omgeving.
€ 34,-
89
Hans van der Loo

Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken

Dit boek is een must-read voor iedereen die wil weten hoe je dynamische teams kunt laten uitgroeien tot bouwsteen van organisatorisch succes.
€ 42,95
90
Joey Gonesh

Innovatie de baas

Raak je ook zo geïnspireerd van creatieve alleskunners? Zou je willen innoveren als Elon Musk, ontwerpen als Daan Roosegaarde en impact maken als Greta Thunberg?
€ 22,50
91
Cristel van de Ven

Fabels & Feiten over (werk)geluk

Welke doelen maken ons (on)gelukkig en waarom? Waarom houdt ons brein ons continu voor de gek? En wat kunnen we doen om gelukkiger te werken en te leven? Daarover gaat dit boek.
€ 24,95
92
Lineke Sneller

Duurzaamheidsrapportage en Informatie

In Nederland moeten zo'n drieduizend bedrijven in 2025 aan de CSRD gaan voldoen. Zij moeten meer en andere informatie gaan opnemen in hun jaarverslag.
€ 24,95
93
David Allen

Getting Things Done

A thoroughly revised edition of the bestseller Getting Things Done, with tips and tools relevant to today's ever-changing work environment
€ 19,19
94
Betteke van Ruler

Strategisch communicatie frame II

Het Strategisch Communicatie Frame is al een decennium lang een belangrijke standaard voor communicatieprofessionals bij de ontwikkeling van zinvolle acties.
€ 22,95
95
Hanneke Moonen

HOE-boek voor strategische personeelsplanning

Dit boek is een praktische en handzame handleiding boordevol tips en werkvormen voor het opzetten, begeleiden en borgen van strategische personeelsplanning in een organisatie.
€ 33,99
96
Martin van Staveren

Iedereen risicoleider

Na het lezen van dit boek ben je in staat om anders om te gaan met onzekerheden, risico’s én kansen die doelen in de meest brede zin van het woord beïnvloeden.
€ 32,50
97
Peter de Wit

Sigmund weet wel raad met managers

In een wereld vol adrenaline en stress kan het niet anders of men heeft een coach nodig. Zo'n menselijk klankbord is dokter Sigmund: hij motiveert, inspireert en declareert.
€ 14,90
98
Arbinger Institute

De Box

'De Box' vertelt het verhaal van een man die in zijn nieuwe baan stap voor stap wordt ingewijd in de principes van de box.
€ 14,99
99
Ap Dijksterhuis

Inspiratie

Inspiratie drijft ons voort, het is de basis van elke prestatie. Maar dat het ons zomaar komt aanwaaien is een mythe.
€ 17,50
100
Joris Janssen

Green on - De leukste en meest productieve manier van werken

Dit boek vertelt het spannende verhaal van de special forces en hoe hun bewezen principes zich vertalen naar situaties op de werkvloer.
€ 14,99

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden