Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Interview

Arend Ardon

‘Gebruik reflectie bij veranderen’

Bij veranderprocessen denken we vaak dat we snelheid moeten maken omdat de markt en maatschappij snel verandert. Maar bereiken we daarmee ook echt wat we willen bereiken met deze verandering in termen van ander gedrag?

Karin de Zwaan | 11 februari 2021

In deze tweede aflevering van de Boekenpraktijk gaat Willem van Leeuwen in gesprek met Arend Ardon over zijn nieuwe boek Traag versnellen. En met Wouter Abrahamse, IT lead bij de afdeling Investments And Advice bij ABN Amro, die in de praktijk met veranderingen bezig is.

De interesse in bankproducten kan snel veranderen, bijvoorbeeld een verschuiving van spaar- naar beleggingsproducten. Als bank moet je daarin snel kunnen meebewegen. En dus werkt ook ABN Amro agile. In Traag versnellen beschrijft Ardon het verlangen naar een betere toekomst als de basis van verandering. Abrahamse vraagt zich in deze podcast af hoe je een grote corporate organisatie meeneemt in dat verlangen. 

Luister de aflevering

 

Over de Boekenpraktijk
De Boekenpraktijk is een podcast van Managementboek. Presentator Willem van Leeuwen onderzoekt elke twee weken samen met auteurs en praktijkgasten hoe de theorie van managementboeken aansluit bij de praktijk. De podcast vind je op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Soundcloud, YouTube of in je eigen favoriete podcastapp.

Over Karin de Zwaan

Karin werkt als marketeer bij Managementboek.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden