Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

DNA van leiderschap

Ontwikkel het leiderschap dat jij al van nature bezit

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789493282247
10
Voormalig top 10Totaal 35 dagen
Voormalig top 100Totaal 82 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Leiders worden niet geboren en ook niet gemaakt: leiderschap ontwikkelt zich in ieder van ons. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we ook allemaal unieke leiders. Door de genen in ons DNA én de ontwikkeling die je doormaakt als mens. Er is wel een aantal constanten waarmee effectieve leiders zich onderscheiden.

Frank Vogt gaat uitvoerig in op deze vijf constanten en de wijze waarop die het DNA van leiderschap vormgeven. Daarnaast vind je in DNA van leiderschap uitgebreide portretten van dertien eigentijdse leiders onder wie CEO’s, ondernemers, adviseurs, artiesten met ieder zijn eigen DNA en leiderschapsstijl. Ze zijn allen succesvol en beschrijven in hun eigen woorden hun ontwikkeling en stijl als leider.

Dit boek is geschreven voor eenieder die vandaag leidinggeeft of dat morgen wil gaan
doen. DNA van leiderschap biedt een structuur om jouw eigen ontwikkeling als leider vorm te geven, ongeacht de functie die je invult of de industrie waar je werkzaam in bent. En geeft je handvatten om jouw unieke DNA als leider te ontdekken en te ontwikkelen.

Specificaties

ISBN13:9789493282247
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:264
Uitgever:S2 Uitgevers
Druk:1
Verschijningsdatum:6-9-2022
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

video
Word de leider die je bent
Frank Vogt 26 oktober 2022 Leiders worden niet geboren en ook niet gemaakt: leiderschap ontwikkelt zich in ieder van ons. En net zoals DNA ons als mens uniek maakt, zo zijn we ook allemaal unieke leiders. Frank Vogt vertelt in zijn boek DNA van leiderschap over vijf constanten en de wijze waarop die het DNA van leiderschap vormgeven. In de Bookchat vertelt Frank over het interview dat de meeste indruk op hem maakte, en hoe je door middel van zijn boek jouw unieke DNA als leider kan ontdekken en ontwikkelen.
column
Frank Vogt - De ideale leider bestaat niet
Frank Vogt 7 oktober 2022 Diep van binnen weten we dat dé ideale leider niet bestaat. Toch verwachten we dat onze leiders ons foutloos, trefzeker en met oog voor alle belanghebbenden vooruit brengen. We verwachten dat ze antwoorden hebben op alle vragen. Je ziet die hoop terug in opleidingen en in boeken over leiderschap,  waarin een stappenplan wordt aangereikt dat alleen maar hoeft te worden gevolgd.
preview
DNA van leiderschap - Ontwikkel het leiderschap dat jij al van nature bezit
Frank Vogt 12 september 2022 Er bestaan een aantal constanten waarmee effectieve leiders zich onderscheiden. Frank Vogt gaat in zijn boek uitvoerig in op deze vijf constanten en de wijze waarop die het DNA van leiderschap vormgeven. In zijn preview vertelt de auteur over zijn boek.

Over Frank Vogt

Frank Vogt (1966) is een expert in leiderschap, persoonlijke groei en digitalisering. Als CIO & COO maakte hij ruim 10 jaar deel uit van de directie bij onder meer Staatsloterij, Sdu uitgevers, Wegener en bol.com. Hij is toezichthouder bij een aantal organisaties in de publieke en private sector in Nederland en Vlaanderen, met een speciale focus op digitalisering. Daarnaast werkt hij sinds enkele jaren als coach voor de leiders van vandaag en morgen. Hij is verbonden aan INSEAD als coach voor het MBA-programma.

Andere boeken door Frank Vogt

Inhoudsopgave

Inleiding

1 DNA en leiderschap
2 Het belang van effectief leiderschap
3 Expeditie Leiders creëren hun eigen pad
4 Gids Leiders koersen naar een zinvolle toekomst
5 Vertrouwen Leiders werken vanuit een positief mensbeeld
6 Context Leiders zorgen voor de juiste omstandigheden
7 Zelfbewustzijn Je unieke leiderschapskwaliteiten inzetten
8 De voortdurende ontwikkeling van leiderschap

Nawoord
Dankwoord
Over de auteur
Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        DNA van leiderschap