Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 42% korting

Alles is Marketing

Inspiratie voor ondernemers

Paperback Nederlands 2015 9789079399703
1
Voormalig Nr. 1Totaal 16 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
16,90
9,95
VOORDEEL - 42% korting

Samenvatting

Na bijna 20 jaar bij AFAS Software te hebben gewerkt, waarvan een groot deel als directeur marketing, is marketing nog steeds de grote passie van auteur Truus Koppelaar-Noort. In dit boek deelt zij haar kennis en ervaring met de lezer. Zij laat zien dat marketing niet saai is, maar juist voortdurend in beweging is.

Alles is marketing is een inspiratiebron voor ondernemers en marketeers. Theorieën en opvattingen die in veel gevallen misschien wel bekend zijn, worden opgefrist en zichtbaar gemaakt aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de auteur. Bovendien wordt elk hoofdstuk afgesloten met praktische tips.

Het is voor ondernemers in het MKB helemaal niet zo moeilijk om een marketingbedrijf te worden. Het belangrijkste is om te denken vanuit de klant. Want zonder klant ben je niks en heb je geen bestaansrecht. En als je er goed over nadenkt is alles marketing. Van de toon van de e-mail, de ontvangst voor een afspraak tot het serveren van een vers kopje muntthee. Je moet er alleen even aan denken.

Specificaties

ISBN13:9789079399703
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:112
Druk:1
Verschijningsdatum:16-9-2015
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Alles is marketing
Ineke Smits | 10 december 2015
Als zelfstandig ondernemer heb ik dagelijks te maken met marketing en ook in mijn werkzaamheden voor opdrachtgevers begeef ik mij op het vlak van marketing. Reden voor mij om het boek Alles is Marketing, inspiratie voor ondernemers te gaan lezen. Benieuwd of ik hierin nog zaken zou ontdekken die mij zouden helpen in verdere ontwikkeling.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
13 stemmen
8
4
0
1
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Truus Koppelaar: ‘Een goede marketeer vertelt zijn klant niet wat die wil horen, maar waarin hij zelf gelooft’
Paul Groothengel 3 november 2015 Alles is dus marketing, in ieder mogelijk klantcontact, constateert Truus Koppelaar. Na bijna twintig jaar als directeur marketing & communicatie te hebben gewerkt bij AFAS Software, bundelde ze haar ervaringen en opvattingen over haar vak in Alles is Marketing.
preview
Preview - Alles is marketing
Truus Koppelaar 22 september 2015 Na bijna 20 jaar bij AFAS Software te hebben gewerkt, deelt Truus Koppelaar haar kennis en ervaring in haar boek Alles is Marketing. Alles? ‘Ja’, zegt Koppelaar. In deze preview licht ze dat toe.

Over Truus Koppelaar

Truus Koppelaar (1960) is geboren in Leiden. Na haar Gymnasium A-opleiding studeerde ze Nederlandse Taal- en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Sinds 2004 is ze directeur Marketing & Communicatie bij AFAS Software en verantwoordelijk voor de strategie, marketingplanning, -uitvoering en sponsoring. Daarnaast is ze bestuurslid van het expertise platform NIMA B2B. Truus is een veelgevraagd spreker op het gebied van inbound- en contentmarketing en sponsoring. Uiteraard spreekt ze ook op verzoek graag over haar boek. Ze is getrouwd met Leo Koppelaar, tot vorig jaar directeur Sales bij AFAS, met wie ze bijna 20 jaar samenwerkte. Leo schreef eerder het boek: 'Help ik ben verkoper!'

Andere boeken door Truus Koppelaar

Inhoudsopgave

Voorwoord door Jacco Eltingh
Inleiding
Alles is marketing

Strategie
1. Waar sta je voor
2. Hoe kom je aan klanten?
3. Hoe behoud je klanten?

Middelen
4. Hoe zet je social media zakelijk in?
5. Sponsoring, is dat iets voor mij?
6. Netwerken en evenementen

Praktijk
7. Meetbare marketing
8. De organisatie van sales en marketing
9. Just do it!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Alles is Marketing