Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hoe makkelijk kun je het maken?

Ontwikkel oplossingen die iedereen wil en kan gebruiken

Paperback Nederlands 2024 9789047015482
Nog niet verschenen, verwacht op 14‑05‑2024
24,99

Samenvatting

Iedereen heeft te maken met onbegrijpelijke apps, bizar ingewikkelde apparaten of frustrerende it-systemen. Slechte ontwerpen schieten hun doel voorbij en kunnen zelfs mensen buitensluiten.

Wat nou als we onze producten, diensten en systemen zo kunnen ontwerpen dat mensen ze wél kunnen en willen gebruiken? Het goede nieuws is: zo’n manier van werken bestaat. Gebruiksgericht ontwerpen is een aanpak die is ontwikkeld in de ontwerp- en interactiewereld, maar die ook daarbuiten veel waarde heeft. Dus niet alleen voor het ontwerpen van interfaces en producten, maar voor alles waar we de wereld om ons heen mee vullen, van lesmateriaal tot behandelprocedures.

In 'Hoe makkelijk kun je het maken?' laat Jasper van Kuijk je op toegankelijke en lichtvoetige wijze kennismaken met de principes, het proces en de praktijk van gebruiksgericht ontwerpen. Of je nu wel of niet 'ontwerper' in je functieomschrijving hebt staan, met dit boek leer je om zo te ontwerpen dat je het leven van klanten, burgers, leerlingen, cliënten, patiënten, medewerkers en andere mensachtigen beter, leuker en makkelijker maakt.

Specificaties

ISBN13:9789047015482
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:14-5-2024
ISSN:

Over Jasper van Kuijk

Jasper van Kuijk is ontwerpwetenschapper, columnist en cabaretier ‘in ruste’. Jasper is verbonden aan de tu Delft en de Universiteit van Karlstad in Zweden. In de Volkskrant schrijft hij de column ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’, waarin hij denkfouten in hedendaagse ontwerpen fileert. In 2022 verhuisde hij naar Zweden, maar niet voordat hij De slimste mens wist te winnen.

Andere boeken door Jasper van Kuijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hoe makkelijk kun je het maken?