Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789047002253. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Troost voor werkende mensen

Paperback Nederlands 2023 9789047017585
Voormalig top 100Totaal 34 dagen
Nog niet verschenen, verwacht op 10‑01‑2024
21,99

Samenvatting

Dit boek is geen zelfhulpboek. Het is een inspirerende blik op hoe we leven en werken. Want dat is de afgelopen tien jaar nou niet bepaald simpeler geworden.

De stress- en burn-outcijfers blijven maar stijgen; inmiddels heeft een kwart van onze pubers psychische problemen. En het hybride werken na corona mag dan effectief zijn, het maakt ons ook eenzamer dan ooit.

Jeroen Busscher schreef 'Troost' voor werkende mensen als medemens die ons lijden herkent omdat hij het zelf ook meemaakte. Het werd een ware klassieker. Ruim tien jaar na verschijnen is het meer dan ooit relevant; reden om het opnieuw uit te brengen met een nieuwe inleiding.
In zijn nuchtere en luchtige stijl schrijft Busscher over de rol van onbewuste patronen, sociale conventies en over wat verwachtingen over onszelf en anderen met ons zelfbeeld doen. Hij schrijft zoals hij spreekt: direct, relativerend en altijd met humor. Dit boek verwarmt het hart en verrijkt de geest.

Specificaties

ISBN13:9789047017585
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:208
Druk:3
Verschijningsdatum:10-1-2024
ISSN:

Expertrecensies (1)

Jeroen Busscher biedt troost
Hans van der Klis | 10 mei 2010
Managementadviseur Jeroen Busscher ging op zoek naar de vraag hoe hij troost zou kunnen bieden aan mensen die lijden. Half mei verschijnt het verslag van deze zoektocht, onder de schitterende Reviaanse titel Troost voor werkende mensen.
Lees verder

Over Jeroen Busscher

Jeroen is strateeg op het gebied van gedragsverandering binnen organisaties. Hij schreef acht boeken waaronder de bestsellers ‘Pimp je afdeling’, ‘Turbomanagement’ en ‘Onbeperkt Houdbaar’. Hij geeft lezingen, vlogt op zijn eigen kanaal en heeft een eigen online radioprogramma: ‘People Power Change’. www.jeroenbusscher.nl.

Andere boeken door Jeroen Busscher

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Troost voor werkende mensen