Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Recensie

365 dagen Praktijksucces Kalender 2021 - 'Een stok achter de deur'

Een kalender die niet zo geschikt is om je afspraken op te noteren, wat heb je daar nou aan? Als het goed is veel, als je een succesvol 2021 wilt met een praktijk als psycholoog, therapeut of coach. Dat zijn de doelgroepen van coach Mathanje Huisman, die deze maandkalender produceerde. Niet voor je afspraken dus, maar wel voor het plannen van werk aan je professionele doelen.

Liesbeth Tettero | 23 december 2020 | 1-2 minuten leestijd

Nog voor het jaar begint, heeft de kalender een blad waar je je doelen kunt noteren. Voor je praktijk, privésituatie, vitaliteit en gezondheid, financieel, werkgeluk en zingeving. Best een klus, dus meteen een nuttige activiteit voor deze lockdown-feestdagen. Dan kun je 2021 meteen starten met actie om deze doelen ook daadwerkelijk te gaan behalen.

Iedere dag krijg je een tip, opdracht of een vraag. Maak eens een filmpje over jezelf om uit je comfortzone te komen, werk je LinkedInprofiel bij of - deze tip heb ik nodig...- aan het eind van de maand: verzamel je bonnetjes en facturen voor je administratie. De reflectievragen zijn prima voor een uurtje mijmeren tussen opdrachten door, maar ook bijvoorbeeld voor intervisiegroepen. Zijn werk en privé bij jou strikt gescheiden? Wat zou jij tegen je 10-jarige zelf willen zeggen?

Misschien wel de belangrijkste tip van Huisman: hang de 365 dagen Praktijksucces Kalender 2021 op zodat je hem iedere dag ziet. Een stok achter de deur: je ziet continu de doelen die je jezelf voor de maand gesteld had, de acties die je jezelf hebt voorgenomen en je marketing- en social media-acties. En, niet onbelangrijk, je omzet en aantal cliënten. Het gaat wel over je praktijk natuurlijk!

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden