Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De kunst van high end ondernemen

Verveelvoudig je inkomen – halveer je werkuren

Audio-download Mp3 Nederlands 2022 9789462555310
10
Voormalig top 10Totaal 33 dagen
EvergreenTotaal 368 dagen
Verkooppositie 4898Hoogste positie: 4
Direct te downloaden

Samenvatting

Veel kennisexperts (trainers, coaches, adviseurs, creatieve ondernemers) hebben een grootse missie om hun klanten te laten groeien, maar de groei van hun eigen bedrijf krijgt vaak beduidend minder aandacht. Ze blijven hangen op een bepaald inkomensniveau doordat hun omzet beperkt is tot het uurtje-factuurtje-businessmodel en kunnen dus alleen maar groeien door nog meer te gaan werken.

Ben jij ook zo’n ondernemer op zoek naar een inkomensdoorbraak in minder tijd? Wil je weten hoe je écht kunt doorgroeien? Dan is high end ondernemen het antwoord!

De kunst van high end ondernemen is dat je je bedrijf naar een hoger niveau tilt door een slimme groeistrategie. Een high end strategie waarin je een zeer waardevol aanbod creëert in minimale tijd en dit verkoopt aan de beste klanten tegen de beste prijzen. In dit boek bouw jij in zeven stappen je eigen high end groeistrategie.

Een boek boordevol high end kennis, tools en oefeningen direct toepasbaar voor de praktijk, aangevuld met extra bonusmateriaal voor nog meer resultaat. Dit boek geeft je alle antwoorden om jouw high end doorbraak te realiseren.

Specificaties

ISBN13:9789462555310
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:2-8-2022
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
De kunst van high end ondernemen – ‘Verplichte kost voor elke ondernemer’
Hanneke de Wit | 20 februari 2024
High end? Daar hebben sommige ondernemers een beetje moeite mee. Niets voor mij, al die glitter en glamour. Is het niet te hoog gegrepen? Als ik zulke hoge prijzen ga vragen, kom ik dan niet zonder klanten te zitten? En trouwens, high end is toch alleen voor businesscoaches?  
Lees verder
recensie
De kunst van high end ondernemen - 'Belangrijke ingrediënten op een rij'
Daniëlle de Jonge | 27 november 2020
Ben je vol overgave een bedrijf gestart - of misschien al een tijdje bezig - krijg je het toch niet helemaal van de grond. Je werkt hard, bent goed in je vak, maar voldoende klanten of een florerende omzet....tja, daar ontbreekt het aan. Om nog maar te zwijgen van een gezonde werk-privé-balans.
Lees verder

Lezersrecensies

4.7 van de 5
3 stemmen
2
1
0
0
0

Interviews en artikelen (3)

column
Wat helpt je high end verder als ondernemer?
Bertrand Weegenaar 23 maart 2021 ‘Als je hartproblemen hebt, wil je dan geholpen worden door een huisarts of een hartspecialist?’ De vraag komt uit De kunst van high end ondernemen van business coach Meriam Slijkerman.
interview
Meriam Slijkerman: ‘High end ondernemen is de Chanel worden onder de geurtjes’
Pierre Spaninks 7 december 2020 Meriam Slijkerman helpt ambitieuze ondernemers de doorbraak te maken naar een hoger segment, waar zij kunnen werken met de beste klanten die daar het meeste geld voor over hebben. In De kunst van high end ondernemen doet zij stap voor stap uit de doeken hoe ook u twee keer zo veel kunt verdienen in de helft van de tijd - onder uw eigen voorwaarden, vanuit rust en kwaliteit.
preview
De kunst van high end ondernemen
Meriam Slijkerman 2 november 2020 In één jaar tijd heb ik mijn eigen bedrijf omgebouwd naar een high end onderneming. Dat heeft mijn leven compleet en voor altijd veranderd. Dit is ook voor jou weggelegd, want high end ondernemen kun je leren!

Over Meriam Slijkerman

Meriam Slijkerman is gecertificeerd High End Business & Sales Coach en ervaringsdeskundige. Vijf jaar geleden heeft zij zelf in één jaar tijd haar bedrijf uitgebouwd tot een zeer succesvol high end bedrijf. Zij weet feilloos welke wegen te bewandelen om aan de top van de markt te komen.

Andere boeken door Meriam Slijkerman

Inhoudsopgave

Inleiding 10

1 Ontwikkel een power groeimindset 14
2 Creëer jouw doorbraak 39
3 Bepaal je high end aanpak 56
4 Stel je high end aanbod samen 81
5 Kies voor jouw ideale high end klant 107
6 Bouw je eigen high end marketingstrategie 122
7 Verkoop op hoog niveau 143
8 Neem bezwaren weg en sluit de deal 166

Samenvatting 181
Nawoord 184
Over de auteur 186
Reviews van klanten over Meriams high end jaarprogramma 188
Andere interessante literatuur 190

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De kunst van high end ondernemen