Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Relaxed omgaan met lastige types

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789058718914
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat zou de wereld er anders uitzien als er geen arrogante ballen bestonden. Of grijze muizen, overdreven slijmerds en irritante moppentappers. Als we af waren van agressieve hufters, plakkerige tantes en andere lastpakken. Wat zou het mooi zijn als u na terechte feedback op anderen niet meteen met de nek zou worden aangekeken. En als bepaalde figuren eens naar je zouden luisteren in plaats van steeds maar weer vertellen hoe geweldig ZIJ zijn.

Maar zo zit de wereld helaas niet in elkaar. Het slechte nieuws is: de wereld zit vol lastige types. Het goede nieuws is; lastige types maakt u zelf. U kunt ze dus ook zelf 'ont-lastigen'. Relaxed omgaan met lastige types helpt daarbij en belooft een beproefde, 100% geweldloze aanpak met als ingrediënten 25% gezond verstand, 25% innerlijke rust en 50% humor. Dit boek leest als een gesprek met iemand die echt begrijpt wat u nodig hebt en u er ook daadwerkelijk mee helpt om het te bereiken.

Het is niet nodig het boek van A tot Z te lezen. U kunt er lekker doorheen bladeren en de types bestuderen waar u last van hebt. In de praktijk doet u de rest. Het is daardoor een heel relaxed boek voor iedereen die genoeg heeft van al die lastige types.

Specificaties

ISBN13:9789058718914
Trefwoorden:gedragskunde
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:34
Druk:1
Verschijningsdatum:18-9-2012
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Relaxed omgaan met lastige types
Hilde Veraart-Maas | 19 augustus 2013
Een conflict is soms onvermijdelijk, maar 'Relaxed omgaan met lastige types', een boek van Bert van Dijk over lastige types, is erop gericht om ze te voorkomen als het onnodig is. Iedereen wordt weleens lastig gevonden. Maar dat ligt niet perse aan de 'lastige' persoon. Vaak vind je zo iemand vooral zelf lastig. Je wordt boos op hen en vanuit die emotie beïnvloed je die relatie. Dat patroon kun je doorbreken door relaxed met lastige types om te gaan.
Lees verder

Lezersrecensies

2.5 van de 5
2 stemmen
0
0
1
1
0

Over Bert van Dijk

Bert van Dijk werkte 10 jaar als trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen en richtte daarna de Leary Academy op. Daar kunnen professionals leren hoe je vanuit zelf- en mensenkennis trefzeker kunt beïnvloeden: anderen soepel bewegen om hun gedrag aan te passen. Bert is een bevlogen trainer, spreker en schrijver, die met humor en diepgang zichzelf en zijn publiek uitnodigt tot gedragsverandering. Kijk ook op: www.bertvandijk.eu en www.learyacademy.nl.

Andere boeken door Bert van Dijk

Inhoudsopgave

Voorwoord

-Zomaar een gesprek na het eten
-Lastige types
-Negen sprekende voorbeelden
-Het opzetten van brillen
-Relaxed omgaan met lastige types, hoe doe je dat?

Samenvatting
Tot slot

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Relaxed omgaan met lastige types