Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Great by Choice (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9797090000799
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Great by Choice van Jim Collins en Morten Hansen. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

Waarom excelleren sommige bedrijven in turbulente tijden terwijl andere het loodje leggen? Het antwoord ligt besloten in een unieke vorm van gedrag. Grootse bedrijven weten economische stormen te doorstaan door extreme discipline koppelen aan een in de praktijk geteste reativiteit en een constructieve vorm van paranoia. Ze worden daarnaast gemotiveerd door een passie en ambitie voor een doel dat groter is dan zichzelf. Bedrijven die deze vormen van gedrag combineren kunnen zelfs het lot naar hun hand zetten, door geluk te verzilveren en de negatieve effecten van pech te beperken.

Specificaties

ISBN13:9797090000799
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:26-3-2012
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Great by Choice (Management Summaries)