Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen

Gebonden Nederlands 2019 9789492926890
10
Voormalig top 10Totaal 62 dagen
EvergreenTotaal 387 dagen
Verkooppositie 708Hoogste positie: 2
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Je hoeft als coach of therapeut niet bang te zijn voor succes. Je hebt het namelijk niet ‘zomaar’ of ‘ineens’. Heel goed in je vak zijn is nog niet voldoende om ook een bloeiende praktijk op te bouwen. Dat vraagt van je dat je ook een goede ondernemer bent en dat is een vak apart. Iets wat je echt moet leren. Als je doorkrijgt hoe het werkt, dan wordt succes een vanzelfsprekendheid.

In 10 hoofdstukken leer je wat ervoor nodig is om die succesvolle ondernemer te worden. Veronique neemt je mee op haar pad van de afgelopen jaren en laat je ook de achterkant van ‘de mooie voorkant’ zien. Ze deelt in dit bloedeerlijke en soms confronterende boek de strategische en mindset-kant van succes. Op haar unieke manier: direct, humoristisch en vooral lekker duidelijk, precies zoals Veronique is. Je krijgt in dit boek dé Kick Ass code om je praktijk slimmer en sneller op te zetten.

Dat is geen quick fix maar het hoeft ook zeker niet 10 jaar te duren om dé expert in je vakgebied te worden en een goed inkomen te verdienen. Met dé Kick Ass code begrijp je waarom sommige dingen tot op heden nog niet gewerkt hebben en hoe je, ongeacht de fase waarin je nu zit, je omzet goed kunt laten groeien, zodat ook jij je dromen kunt waarmaken.

Droom niet je mooiste leven, maar leef je mooiste droom. Zakelijk én privé.
Met dé Kick Ass code voor ondernemen staat niets je meer in de weg. Actie!

'Veronique schreef een bloedeerlijk boek over ‘what it takes’ om een succesvol ondernemer te zijn. Ze stelt essentiële en confronterende vragen en schuwt niet haar mening te geven. Dankzij haar geweldig verhalende en persoonlijke manier van schrijven lees je het boek in één adem uit.'
Femke Hogema, auteur van de bestseller Profit first

'Als jij die ondernemer bent die nog niet de resultaten haalt die je zo graag zou willen, lees dan dit boek en doe wat Veronique zegt. Want weet je, dit boek is met zoveel liefde voor ondernemen geschreven en met zoveel aandacht voor haar klanten, dat het gewoon moet werken. Een prachtboek!'
Anne Raaymakers - Auteur van de bestseller Vind ik leuk

Specificaties

ISBN13:9789492926890
Trefwoorden:ondernemen, succes
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:181
Druk:1
Verschijningsdatum:27-9-2019
Hoofdrubriek:Ondernemen
ISSN:

Expertrecensies (1)

Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen - 'Ik heb genoten'
Dymph Neeteson | 14 januari 2020
Eerlijk gezegd heb ik het niet zo op business coaches. Vooral niet op die van het type: ‘ik-heb-zelf-nog-nooit-een-goedlopend-bedrijf-gehad-maar-ga-jou-vertellen-hoe-je-dit-voor-elkaar-krijgt' of ‘ik-predik-authenticiteit-maar-geef-iedereen-dezelfde-sjablonen'.
Lees verder

Lezersrecensies

4.9 van de 5
49 stemmen
47
1
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

preview
Dé Kick Ass Code voor succesvol ondernemen
Véronique Prins 31 oktober 2019 Succes is geen toeval. Het vergt ook geen hogere wiskunde.  Succes volgt een bepaalde route. Als je weet hoe die loopt en rekening houdt met een aantal marketing wetmatigheden, is het helemaal niet zo ingewikkeld een succes van je bedrijf te maken.

Over Véronique Prins

Veronique Prins is dé Kick Ass businesscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten bij Je zaak voor Elkaar. Direct, druk, eigenwijs, gedreven, allergisch voor excuses, met een groot gevoel voor humor en een minstens net zo groot hart voor haar klanten en haar vak. Ze heeft inmiddels honderden coaches en therapeuten geleerd hoe ze naast een kei in hun vak ook een steengoede ondernemer kunnen zijn, zodat ze een financieel gezonde praktijk kunnen opbouwen.

Andere boeken door Véronique Prins

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen

1. Begraaf je bescheidenheid
2. Wees de baas
3. Ga all-in of all-out, succes kan niets met ‘een beetje’
4. Steek je kop boven het maaiveld uit
5. Luier aan en gaan
6. Stop met denken en start met doen
7. Kap met het gedoe over geld
8. Stel doelen waarvan je minimaal een beetje buikpijn krijgt
9. Start with the end in mind
10. ‘Keep It Simple, Stupid’

Hoe nu verder?

Over de auteur
Nawoord

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dé Kick Ass code voor succesvol ondernemen