Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Inspirerend spreken als leider

5 strategieën om te communiceren met impact

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789464016079
Direct te downloaden

Samenvatting

Inspirerende communicatievaardigheden beheersen is onmisbaar voor elke leider of voor iedereen met leiderschapsambities. Het vermogen om te inspireren creëert een positief spiraaleffect dat individuen, teams en organisaties laat uitgroeien tot iets wat exponentieel beter is dan voorheen.

In Inspirerend spreken als leider laat Filip Muyllaert een vernieuwend en verhelderend licht schijnen op inspirerend presenteren en communiceren. Wat maakt leiders tijdens een toespraak zo inspirerend en hoe geef ook jij mensen en ideeën stuwkracht met woorden en next-level storytelling? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft nazinderen en een transformerend effect heeft? Hoe stimuleer je verbeeldingskracht en maak je een onzichtbare toekomst zichtbaar? Of hoe klink je als leider verrassend, vernieuwend en prikkelend? Het zijn maar enkele van de vele thema’s die in dit boek aan bod komen.

Het vermogen om te inspireren – de overtreffende trap van overtuigen en motiveren – is niet het voorrecht van enkelen. Ook jij kan de krachtprincipes leren. Inspirerend spreken als leider reikt je een pak concrete communicatietips en storytellingtechnieken aan en stoomt je klaar voor een volgend niveau van leiderschap.

Specificaties

ISBN13:9789464016079
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:292
Uitgever:Pelckmans
Druk:1
Verschijningsdatum:27-1-2022
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Inspirerend spreken als leider - ‘Handvatten om een betere spreker te worden’
Christel Deckers | 17 juni 2022
Wat zijn de ingrediënten en kwaliteiten van een inspirerend spreker? Ik las ‘Inspirerend spreken als leider’ van Filip Muyllaert. Hij biedt antwoorden, en vijf strategieën.
Lees verder
recensie
Inspirerend spreken als leider - ‘Knap werk’
Henk Jan Kamsteeg | 22 februari 2022
Geregeld vroeg ik mij tijdens de persconferenties van Rutte en De Jonge af wat ik nu miste aan hun verhaal – en waarom ik op een gegeven moment hun toespraken niet meer kon aanhoren en dus maar uitzette. Wat miste ik nu in hun optredens? En wat was het dat ik mij steeds meer aan hen begon te irriteren ?
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Filip Muyllaert

Filip Muyllaert is expert in inspirerende leiderschapscommunicatie en ‘inspirational intelligence’. Verder is hij presentatiestrateeg en motiverend spreker die op alle continenten zijn publiek kan begeesteren. De principes, tips en ideeën in dit boek zijn gebaseerd op zijn ervaring van de afgelopen 15 jaar met het coachen van leiders die strategisch belangrijke boodschappen moeten overbrengen.

Andere boeken door Filip Muyllaert

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inspirerend spreken als leider