Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

75 Helpende Vragen Spel

Vragen bij intervisie en andere gesprekken

Spel (h) Tweetalig 2016 9789462761278
Voormalig top 100Totaal 5 dagen
Verkooppositie 953Hoogste positie: 88
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Is je onlangs een vraag gesteld die zo’n impact op je had dat het bepalend is geweest in de volgende stap?

Een gesprek is vooral interessant als er vragen worden gesteld waar je echt wat aan hebt. Goede vragen kunnen meer veranderen dan verkregen antwoorden. Steeds meer professionals maken gebruik van intervisie, coaching of andere ontwikkelingen voor het vergroten van hun kennis en vaardigheden op hun vakgebied en hun persoonlijke ontwikkeling.

Het 75 Helpende Vragen Spel beantwoordt aan de behoefte van mensen aan goede vragen. Iedere vraag kan een helpende vraag zijn als die vraag door de ander als helpend wordt ervaren. Dat wordt vaak situationeel bepaald. Het spel bestaat uit 75 kaarten, inclusief een joker (een blanco kaart voor een eigen vraag).

De kaarten kunnen een hulpmiddel zijn bij intervisie, coaching, supervisie, mediation, maar ook in andere gesprekken tussen mensen of groepen zoals werkoverleggen, brainstorm- en teamsessies, projectoverleg of voor leidinggevenden bij het voeren van gesprekken.

Het 75 Helpende Vragen Spel is ontwikkeld door de auteurs van het Praktijkboek Intervisie en Intervision om te gebruiken met en bij de intervisiemethoden of andere gesprekken.

Het spel is tweetalig: Nederlands en Engels.

Specificaties

ISBN13:9789462761278
Taal:Tweetalig
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:75
Uitgever:Boom
Druk:2
Verschijningsdatum:26-8-2016
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Monique Bellersen

Monique Bellersen is lid van de werkgroep Intervisie van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) en heeft veel ervaring met intervisie. Ze heeft de ambitie om intervisie als professionaliseringsinstrument voor individu, team en organisaties verder te ontwikkelen en binnen bedrijven te introduceren. Monique Bellersen CMC is in haar werk gericht op het verbeteren van het functioneren van (mensen in) organisaties door het aansturen van vernieuwingen. De ontwikkeling van een ondernemende houding en een verbetering van de verhouding tot de markt staan daarbij centraal. Tegen de economische stroom in is Monique al vroeg in haar loopbaan gestart met de opzet van een succesvol adviesbureau. Vanuit een diversiteit aan projecten en opdrachten heeft ze ervaring opgebouwd met complexe en maatschappelijk relevante vraagstukken. Zij daagt zichzelf steeds uit om grenzen te verleggen en via het aangaan van nieuwe verbindingen kansen te zien als ondernemer. Zo heeft zij een onderneming gestart in China, en begeleidt zij onder andere Nederlandse ondernemers bij de realisering van hun bedrijfsdoelstelling in Azië.

Andere boeken door Monique Bellersen

Over Inez Kohlmann

Inez Kohlmann is actief als organisatieadviseur en facilitator en is lid van de werkgroep Intervisie van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs.

Andere boeken door Inez Kohlmann

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        75 Helpende Vragen Spel