Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Value-based Project Management

Scherpte en focus aanbrengen in complexe projecten

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789462200371
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Eenmalige actie - reserveer het boek en u ontvangt er een gratis kaartenset bij!
De kaartenset biedt u een praktisch hulpmiddel om complexe projecten geordend aan te pakken. Op de kaart vindt u vragen als: Wat zijn onze belangrijkste waarden? Hoe vertalen die zich in de praktijk? Wie moeten we op dit moment erbij betrekken? Elke vraag zet aan tot dialoog, tot het herbezien van de context en tot nadenken. Het stellen van de vraag is belangrijker dan het antwoord. Het samenspel van de elf interventies zorgt ervoor dat geen chaos u meer te gek is.
*Deze actie is geldig tot en met 28 mei 2013

Over het boek
Complexe projecten lijken eerder chaos dan orde. Planningen worden niet gehaald. Van beheersing is geen sprake. En conflicten zijn eerder regel dan uitzondering. Kortom: chaos alom. Zie dan je opdrachtgever nog maar eens tevreden te houden. Maar in die chaos is weldegelijk orde te herkennen. Gewoon een kwestie van anders kijken.

'Value-based Project Management' helpt daarbij. Vanuit het perspectief van het chaosdenken worden u elf interventies aangereikt: Project's Eleven. Zij zorgen ervoor dat u orde in de chaos ziet. Gebaseerd op onder meer visie, transparantie en vertrouwen kunt u elk complex project laten groeien in projectvolwassenheid. Zo maakt u niet alleen uw opdrachtgever blij, maar is iedere betrokkene er trots op te mogen bijdragen aan dit chaosproject!

Specificaties

ISBN13:9789462200371
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:220
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:14-5-2013
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Value-based Project Management
Martin Walraven | 3 oktober 2013
Veel projecten slagen niet. Nicoline Mulder verwijt dat aan het feit dat men in die projecten gebruik maakt van een aanpak die niet geschikt is voor dat type project. Juist vage, complexe, innovatieve projecten hebben baat bij een andere manier van projecten leiden. Value-based Project Management biedt die andere manier, belooft ze in haar gelijknamige boek. Alleen zullen we nog veel ervaring met Value-based Project Management moeten opdoen om deze manier van werken tot gemeengoed te maken.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Ooa Boek van het Jaar 2013 - Value-based Project Management
Justin van Lopik 12 juni 2014 De vakjury van de Orde van Organisatiedeskundigen en –Adviseurs (OOA) heeft Value-based Project Management van Nicoline Mulder verkozen tot beste boek over organisatieadvies van het jaar 2013. Volgens het juryrapport biedt het boek ‘een nieuwe stap in het denken over projectmanagement’.

Over Nicoline Mulder

Nicoline Mulder heeft ruim ervaring in het begeleiden, trainen en coachen van projectmanagers en –teams. Met een achtergrond in de technische Bedrijfskunde en Psychologie weet zij individuele drijfveren en gedragspatronen moeiteloos te koppelen aan mechanismen en culturen van (project)organisaties. Haar voorkeur gaat uit naar het werken met mensen in een projectcontext, want: 'in geen ander vakgebied is zo'n mooie combinatie te zien van dynamiek, drive en energie enerzijds en mooie resultaten, trotsheid en passie anderzijds.' Nicoline prikkelt en stimuleert bij haar streven naar mooi projectmanagement.

Andere boeken door Nicoline Mulder

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Value-based Project Management