Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Geert op het oosten

Paperback NL 2022 9789460686023
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Geert is vijftien wanneer - via zijn zusje - de pop Ken in zijn leven komt. Omdat hij gewend is met alles om zich heen gesprekken te voeren (met de bomen, de vogels, zijn fiets), is Geert niet verbaasd wanneer de pop tegen hem begint te praten. Er ontstaat een vriendschap tussen hen beiden, tot Ken te ver gaat en hij Geert in de problemen brengt.
Dan komt er een nieuwe jongen bij Geert in de klas, een Amerikaan die sprekend lijkt op pop-Ken en bovendien Ken blijkt te heten. Wanneer deze jongen zichzelf uitroept tot Geerts enige echte vriend en korte metten maakt met al zijn vijanden, wordt het leven van Geert er niet gemakkelijker op. Geert voelt zich in het nauw gedreven en kiest uiteindelijk voor een drastische oplossing.

Geert op het oosten is een spannend verhaal over vriendschap, maar vooral een verhaal over de grens tussen werkelijkheid en fantasie.

‘Koning Valentijn is een werkelijk uitmuntende jeugdroman die aangrijpende dialogen en veel humor gebruikt om de bijzondere relatie tussen twee broers op een literaire, sprankelende manier te beschrijven. – Aanbeveling White Ravens 2021

‘Hoe het kwam dat ik Emma een blauw oog sloeg is een prachtig en origineel verhaal over de vriendschap van twee kinderen die allebei “een beetje anders” zijn.’—Jacques Vriens

Specificaties

ISBN13:9789460686023
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:352
Uitgever:Uitgeverij Marmer B.V.
Verschijningsdatum:2-6-2022

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Geert op het oosten