Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bestemming droomjob

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789401497855
Direct te downloaden

Samenvatting

Wat is jouw droombaan of roeping? Waar wil je naartoe in je carrière? In welke rollen komen jouw persoonlijkheid, talenten en verlangens het best tot hun recht? Kortom: hoe maak jij authentieke carrièrekeuzes die zo goed mogelijk bij jouw identiteit passen?

Hoe meer we over dat soort vragen nadenken, hoe waziger het antwoord voor veel mensen wordt. In dit boek staan dan ook geen ingewikkelde theorieën, maar wel een helder stappenplan om je carrièredoelen in handen te nemen. Of je nu aan de start van een nieuwe carrière staat, of je huidige werk een andere wending wilt geven: met de onderbouwde oefeningen en reflectievragen van The Job Coach achterhaal je haarfijn hoe je je professionele leven vanaf nu wilt invullen.

Ontdek je authentieke talenten en drijfveren. Sta stil bij je waarden en vaardigheden. Merk op hoe je opvoeding en karakter je ideale werkomgeving beïnvloeden. Ga de confrontatie aan met de patronen in je carrière die je ware verlangens blokkeren, met je obstakels en verschillende rolpatronen. Zo word jij uiteindelijk niet alleen succesvoller, maar vooral ook gelukkiger in je carrière. Ontdek je authentieke talenten, waarden en ambities Leer je professionele zelf beter kennen aan de hand van boeiende vragen en oefeningen Ontwikkeld op basis van de hr-expertise van The Job Coach

Specificaties

ISBN13:9789401497855
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Uitgever:Lannoo
Verschijningsdatum:21-11-2023

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bestemming droomjob