Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kies bewust

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789401480130
Direct te downloaden

Samenvatting

Al vele eeuwen zoeken mensen naar een antwoord op de vraag: 'Wat is geluk?' Is er een onderwerp waar er meer over geschreven, gedicht en gefantaseerd is? De liefde misschien. Maar net als in de liefde tasten we als het over geluk gaat nog vaak in het duister. Al te vaak jagen we kortstondige momenten van geluk en genot na of zoeken we ons heil in quick-fix-oplossingen. Helaas werken deze niet, of alleen op korte termijn.

Hoe vind je dan wel geluk? In jezelf. Dat is de basis van het Kies Bewust-principe: alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, zit al in je. Alleen is de weg ernaartoe vaak geblokkeerd.

In dit inspirerende boek ontmaskert Isabelle Gonnissen daarom eerst enkele belangrijke misvattingen en valkuilen die een gelukkig leven in de weg staan. Vervolgens reikt ze je de zeven bouwstenen van duurzaam geluk aan, die je stuk voor stuk zullen helpen om dichter bij jezelf en je authentieke waarden te komen.

Het doel? De voor jou juiste levenskeuzes maken, meer nog: in contact komen met jouw voedingsbodem - de kern van jouw geluk, dat plekje in jezelf waar alle antwoorden liggen. Het geluk wacht op je. Ben je er klaar voor?

Specificaties

ISBN13:9789401480130
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Uitgever:Lannoo
Verschijningsdatum:14-6-2022
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kies bewust