Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The day after tomorrow

Hoe overleven in tijden van radicale innovatie?

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2017 9789401445641
Voormalig top 100Totaal 132 dagen
Verkooppositie 2727Hoogste positie: 52
Direct te downloaden

Samenvatting

Onze wereld verandert exponentieel en dat heeft grote gevolgen voor organisaties van 'vandaag'. In dit boek laat Peter Hinssen ons kennismaken met pioniets die erin slaagden zich aan die veranderingen aan te passen en in hun innovatie voorbij vandaag en zelfs morgen te denken. Door zo ver vooruit te durven kijken, stuurden ze volledige industrieën een nieuwe richting uit.

The Day After Tomorrow beschrijft de businessmodellen van deze pioniers, de organisatieculturen, het talent, de mentaliteit en de technologieën die nodig zijn om ons succes in de 'Day After Tomorrow' zo groot mogelijk te maken. Dit is een boek dat je kijk op je eigen toekomst, die van je bedrijf en zelfs die van je kleinkinderen zal veranderen.

'Peter Hinssen heeft de manier waarop we bij Proximus naar innovatie kijken grondig veranderd. Hij leerde ons niet enkel naar vandaag te kijken, maar ook naar kansen voor de toekomst. Een aanrader voor iedereen die wil begrijpen wat de 'Day After Tomorrow' zal brengen.' - Dominique Leroy, CEO Proximus

'In tijden van machine learning moeten wij, mensen, juist meer leren dan ooit. Daarvoor zijn we op zoek naar visionairs, die inzicht hebben én helder en inspirerend zijn. Peter Hinssen is zo iemand.' - Alexander De Croo, Vicepremier en Minister van Ontwikkelingssamenwerking, Digitale Agenda, Telecom & Post

'The Day After Tomorrow is een reisgids voor het regenwoud van de radicale innovatie innovatie: bijzonder nuttig bij het voorbereiden van de reis, maar ook een must om niet te verdwalen.' - Thomas Leysen, Voorzitter KBC, Umicore & Mediahuis

Specificaties

ISBN13:9789401445641
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:200
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:12-9-2017
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
The Day After Tomorrow - 'Wijd een managementoverleg aan dit boek'
Jan Hoogstra | 22 november 2017
Over innovatie wordt veel geschreven, het is van levensbelang voor organisaties zo wordt gesteld. Toch is het management van organisaties nog veel bezig met gisteren, vandaag en een klein beetje morgen.
Lees verder
recensie
The Day After Tomorrow - 'smörgäsbord voor inspiratie'
Sjors van Leeuwen | 20 oktober 2017
De wereld verandert in rap tempo en dat heeft grote gevolgen voor organisaties van ‘vandaag’. Zaken als kunstmatige intelligentie en robotisering gaan ons leven ingrijpend veranderen. Die ontwikkeling is nu al aan de gang. Om te kunnen overleven moeten organisaties niet bezig zijn met vandaag of morgen, maar met The day after tomorrow zo schrijft Peter Hinssen in zijn gelijknamige boek.
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
6 stemmen
4
1
0
1
0

Interviews en artikelen (2)

interview
Peter Hinssen: ‘Jaarlijks budget grootste anachronisme van de twintigste eeuw’
Lex van Almelo 23 oktober 2017 De Nederlands/Vlaamse ‘serie-ondernemer, investeerder’, innovatie-inspirator en nexxworks-oprichter Peter Hinssen laat in The day after tomorrow zien waarom bedrijven, maar ook politici, moeten denken aan overmorgen en hoe zij dat bijvoorbeeld kunnen aanpakken. ‘Leefde Karl Marx nog maar.’
preview
The day after tomorrow - Hoe overleven in tijden van radicale innovatie?
Peter Hinssen 12 oktober 2017 Onze wereld verandert exponentieel en dat heeft grote gevolgen voor organisaties van ‘vandaag’. In The day after tomorrow beschrijft Peter Hinssen de businessmodellen van pioniers, die erin slaagden zich aan te passen aan die veranderingen en in hun innovatie voorbij vandaag en zelfs voorbij morgen durfden te denken.

Over Peter Hinssen

Peter Hinssen is serieondernemer, adviseur, keynotespeaker en auteur. Hij is een veelgevraagd opiniemaker met een toonaangevende visie op innovatie, leiderschap en de impact van het digitale op de samenleving en het bedrijfsleven. Hij is docent bij verschillende businessopleidingen, onder andere aan de London Business School (VK) en MIT in Boston. Peter heeft nexxworks opgericht met als doel organisaties te helpen om fluïde te worden, te innoveren en succesvol te zijn in de 'Day After Tomorrow'.

Andere boeken door Peter Hinssen

Inhoudsopgave

HOOFDSTUK 1
Inleiding: Waarom ik dit boek geschreven heb

HOOFDSTUK 2
Snelheid overleven door radicaal te zijn
Het ‘Day After Tomorrow’-model

HOOFDSTUK 3
De motor van onze toekomst
Technologieën voor de ‘Day After Tomorrow’

HOOFDSTUK 4
Netwerken, platforms & bits
‘Day After Tomorrow’-businessmodellen

HOOFDSTUK 5
Het zit ‘m in de cultuur
Het geheime ingrediënt van ‘Day After Tomorrow’-bedrijven

HOOFDSTUK 6
Ingrediënten, maar geen kant-en-klaar recept
Hoe succesvolle bedrijven zich voorbereiden op de ‘Day After Tomorrow’

HOOFDSTUK 7
Het verhaal van de twee toekomsten
De schaduwzijde van de ‘Day After Tomorrow’

HOOFDSTUK 8
Conclusie
Negen regels om succesvol te zijn in de ‘Day After Tomorrow’
Jouw regels voor de ‘Day After Tomorrow’

ADDENDUM
Klanten in de ‘Day After Tomorrow’ – Door Steven Van Belleghem
Eindnoten
Fotoverantwoording
Over Peter Hinssen
Andere boeken van Peter Hinssen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The day after tomorrow