Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Happy Life 365

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2023 9789083260099
Direct te downloaden

Samenvatting

Door iedereen leuk gevonden worden? Kan niet. Perfect zijn? Onmogelijke opgave. De volledige controle over je leven hebben? Vergeet het maar.

In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijks geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert door los te laten waar je geen controle over hebt, en de regie te pakken waar het kan.

Haar denkwijze leert je wat vaker lak te hebben aan wat een ander van je vindt, wat vaker nee zeggen tegen de dingen waar je een hekel aan hebt, te accepteren dat falen bij het leven hoort en je niet perfect bent of hoeft te zin. Het laat je stoppen met zeuren over wat je niet hebt. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, stappenplan en trips & tricks voor een leuker leven!

‘Wat een heerlijke pagetuner! Je voelt je per regel en bladzijde méer positief en méer optimistisch, zeker ook omdat wat je leest in hele begrijpelijke voorbeelden is weergegeven. En de tips zijn haalbaar voor iedereen!

Specificaties

ISBN13:9789083260099
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:184
Verschijningsdatum:8-4-2023
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Happy Life 365