Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het grote acquisitie praktijkboek

De Par5 methode in actie

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2024 9789082764659
Verkooppositie 1894Hoogste positie: 174
Direct te downloaden

Samenvatting

Aan tafel komen bij nieuwe klanten is de grootste uitdaging van de hedendaagse salesprofessional. Je wordt afgepoeierd aan de telefoon, je e-mails en LinkedIn-berichten worden genegeerd en je krijgt amper reacties op je content. Dit is niet alleen frustrerend, maar heeft ook directe impact op je toekomstige omzet. Zonder afspraken geen nieuwe opdrachten.

Je zoekt naar een professionele, succesvolle en persoonlijke manier van acquisitie met een hoge conversie. En die bestaat: de Par5 methode. Deze integrale aanpak heeft duizenden salesprofessionals, zzp’ers en ondernemers geholpen om tot tien keer meer en betere afspraken te krijgen. Ook bij moeilijk bereikbare prospects.

Dit grote praktijkboek gaat dieper en praktischer in op business-to-business-acquisitie met de Par5 methode. Tot de nok toe gevuld met stappenplannen, voorbeelden, best practices en innovaties. Je krijgt toegang tot een online omgeving, gevuld met recente casestudies, artikelen, downloads en uitlegvideo’s.

Wat zijn de nieuwste innovaties op het gebied van acquisitie? Hoe word je als salesprofessional thoughtleader in je eigen markt of industrie? Op welke wijze kun je met minder tijd meer resultaten halen uit LinkedIn en Sales Navigator? Wat zijn de beste tools en AI-oplossingen om tijdrovende en vervelende taken te automatiseren?

De Par5 methode en het grote acquisitie praktijkboek geven je alle antwoorden. Het is de meest complete en succesvolste aanpak voor business-to-business-acquisitie om structureel zinvolle afspraken te maken.

Specificaties

ISBN13:9789082764659
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:296
Uitgever:3to1
Druk:1
Verschijningsdatum:10-1-2024
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
2 stemmen
2
0
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Het grote acquisitie praktijkboek - De Par5 methode in actie
Harro Willemsen 19 januari 2024 ‘Het grote acquisitie praktijkboek’ is een naslagwerk boordevol voorbeelden, checklists, tools en bewezen technieken, waarmee je vijf tot tien keer meer rendement kunt halen uit je acquisitie-inspanningen. Dat is de belofte van auteur Harro Willemsen. In zijn preview vertelt hij over het boek.

Over Harro Willemsen

Hij is senior salestrainer, auteur, creatief marketeer en vernieuwer van het verkoopvak. Eigenaar en oprichter van 3to1: een specialist in maatwerk trainingen, presentaties en coaching op het gebied van B2B sales en acquisitie.  Hij helpt salesprofessionals, business developers en inhoudelijke professionals met het ontwikkelen en versterken van effectief commercieel gedrag. In samenwerking met het salesmanagement bouwt hij aan optimale salesprocessen en proposities, die meetbaar, coachbaar en schaalbaar zijn.  Als echte vernieuwer van het salesvak ontwerpt hij voortdurend nieuwe salesmethodieken en trainingsmethoden. Naast de bestseller ‘de Par5 methode’ over de nieuwe standaard in acquisitie, heeft hij meer dan 150 artikelen, columns en whitepapers geschreven en heeft een eigen YouTube kanaal met salesvideo’s.  Zij meest recente boek is: Het grote acquisitie praktijkboek - een verdieping en verbreding van professionele en persoonlijke business-to-business-acquisitie, met veel aandacht voor thoughtleadership, social selling en AI voor sales.  Hij heeft gewerkt voor meer dan 300 organisaties in Europa en duizenden professionals opgeleid en gecoacht. Daarvoor heeft hij tien jaar als salesprofessioneel en salesmanager gewerkt in een complexe business-to-business-omgeving.

Andere boeken door Harro Willemsen

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. De principes van de Par5 methode
2. Tien lessen uit de Par5 methode
3. Raamwerk van je acquisitieplan
4. De beste kanalen kiezen
5. Het aanscherpen van je painlist
6. De beste namen op je hitlist
7. Case stories en korte pitch
8. Een voorbeeld van een compleet proces
9. Meer uit LinkedIn
10. LinkedIn Sales Navigator
11. Succesfactoren van kanalen
12. Het zesde kanaal: het versturen van videoberichten
13. Het proces versnellen
14. De weg naar thoughtleadership
15. Leren: het opdoen van kennis
16. Het maken van content
17. Het delen van content
18. Actie
19. Thoughtleadership via andere podia
20. AI-tools
21. Het kweken van goede acquisitiegewoontes
22. Een millennial als contactpersoon
23. Marketing als faciliterende kracht achter acquisitie

Bronnen en verantwoording

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het grote acquisitie praktijkboek