Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek Generatief leiderschap

Richting zoeken en vinden in een ongekende wereld

Paperback Nederlands 2024 9789024434954
Nog niet verschenen, verwacht op 03‑12‑2024
44,50

Samenvatting

Generatief leiderschap verwijst naar waar onze tijd om schreeuwt: duurzame antwoorden genereren op wat zich hier en nu in een adembenemend tempo ontvouwt. Hoe te opereren vanuit het oog van de orkaan?

We bevinden ons in een wereldwijde transformatie. Dat vraagt een ongekende inbreng van ieders persoonlijke leiderschap. De uitdagingen worden complexer, de omgeving vloeiender en onzekerder. Ivo Callens biedt met het Handboek Generatief Leiderschap een antwoord op de vraag hoe vorm te geven aan vernieuwing en transities. Hij verbindt op een oorspronkelijke wijze een breed scala aan kennisbronnen.

Uitgaande van de visie van Ruth Cohn, integreert hij elementen uit onder meer Gestalttherapie, Zijnsoriëntatie, The Way of Nature en Theory U, en komt tot een integraal en holistisch kompas. Met dit kompas in handen sta je stil bij de vraag wie je wil zijn, in je persoonlijk en professioneel leiderschap. Wat wil je waarmaken in deze wereld, bijvoorbeeld als starter of als senior? De Generatief Leiderschap oriëntering laat zien hoe je als vernieuwende leider transformaties in organisaties – en in jezelf – vanuit purpose, heelheid en zelfsturing kunt realiseren.

Specificaties

ISBN13:9789024434954
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:320
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:3-12-2024
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Over Ivo Callens

Dr. Ivo Callens (1949) studeerde sociale wetenschappen, is spreker, executive coach en sparring partner voor leiders en gids voor wie ontwikkelpaden al lopend wil verkennen. Persoonlijk, als team of als organisatie – al dan niet sturend in de mist. Hij was tien jaar associate professor aan Nyenrode Business University en richtte in 1998 het Centre for Generative Leadership op.

Andere boeken door Ivo Callens

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Generatief leiderschap