Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Handboek Arboregeling - Editie 2020/2021

Arborechten en -verplichtingen toegelicht voor werkgever en werknemer

Paperback Nederlands 2020 9789012405591
Niet leverbaar.
92,84

Samenvatting

In dit handboek wordt de Arboregeling artikelsgewijs op een heldere manier toegelicht en wordt, waar nodig, de relatie tussen de Arboregeling, de Arbowet, het Arbobesluit en de Arbobeleidsregels gelegd. Uiteenlopende onderwerpen als certificatie, vakbekwaamheidseisen van arbodeskundigen en melding van ongevallen en beroepsziekten komen aan bod.

Door de volledigheid en de objectiviteit is dit Handboek Arboregeling toonaangevend en een onmisbare informatiebron voor ondernemers, opleiders, bestuurders, juristen, P&O’ers, or-leden, werknemers en adviseurs.

Samen met de Handboeken Arbowet, Arbobesluit, Arbobeleidsregels en Arbeidstijdenwet biedt dit boek een compleet overzicht van alle arborechten en -verplichtingen in Nederland. Deze reeks vormt dé standaard voor iedereen die in de dagelijkse praktijk met arbeidsomstandigheden te maken heeft.

Specificaties

ISBN13:9789012405591
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:354
Druk:23
Verschijningsdatum:31-3-2020
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over A.D.M. van Rijs

Mr. A.D.M. van Rijs is senior wetgevingsjurist bij deze directie en is werkzaam als docent bij de Vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek van de Universiteit van Tilburg.

Andere boeken door A.D.M. van Rijs

Over J.A. Hofsteenge

Mr. J.A. Hofsteenge is coördinerend wetgevingsjurist bij de directie Wetgeving, Bestuurlijke en Juridische Aangelegenheden van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze directie is onder meer verantwoordelijk voor de wetgeving op het terrein van de arbeidsomstandigheden.

Andere boeken door J.A. Hofsteenge

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Arboregeling - Editie 2020/2021