Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Focus Aan/Uit

Dicht de 4 concentratielekken en krijg meer gedaan in een wereld vol afleiding

Gebonden Nederlands 2024 9789000393091
1
Voormalig Nr. 1Totaal 33 dagen
EvergreenTotaal 858 dagen
Verkooppositie 603Hoogste positie: 1
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑04‑2024
22,99

Samenvatting

Al meer dan 100.000 exemplaren verkocht, nu als gebonden jubileumeditie

'Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen.' Wouter de Jong, auteur van de bestseller Mindgym

Vijf jaar geleden verscheen Focus AAN/UIT en nog altijd is het boek een groot succes. In dit boek laten Mark Tigchelaar en Oscar de Bos aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu.

Na het lezen van dit boek:

 • Ervaar je minder stress
 • Krijg je structureel meer gedaan
 • Kom je na een onderbreking makkelijker terug in de flow
 • Heb je na een productieve dag nog voldoende energie over

Aanvulling in deze jubileumeditie:

 • Het meest recente wetenschappelijk onderzoek
 • Nieuwe praktijkvoorbeelden
 • Nieuw Inbox to Zero-systeem om je inbox leeg te krijgen en te houden
 • Focus bites; 10 lifehacks voor meer focus

Mark Tigchelaar en Oscar de Bos zijn de oprichters van Focus Academy en schreven samen de bestsellers Focus AAN/UIT en Focus bites. Naast boeken schrijven geeft Mark keynotes over focus en staat Oscar aan het hoofd van trainingsbureau Focus Academy.

Specificaties

ISBN13:9789000393091
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:224
Druk:2
Verschijningsdatum:20-4-2024
ISSN:

Expertrecensies (4)

Focus AAN/UIT - 'Interessant en inspirerend'
Désirée Boerema | 2 juli 2019
Het boek Focus Aan/Uit geeft je inzicht in hoe je brein werkt en waardoor het komt dat je soms je focus kwijtraakt. Nog belangrijker: er staan veel tips en tricks in om ervoor te zorgen hoe jij gebrek aan focus kan voorkomen én terug kan krijgen.
Lees verder
Focus Aan/Uit - 'Aanrader voor iedereen'
Jan Hoogstra | 24 mei 2019
Het tijdperk waarin wij leven wordt ook wel het informatietijdperk genoemd. De overdaad met informatie leidt ook tot ongewenste neveneffecten, veel burn-outs worden daardoor veroorzaakt.
Lees verder
Focus Aan/Uit - Helpt de denk- en dwaalmachine in je hoofd te stoppen
Patrick Davidson | 21 mei 2019
Volgens Patrick Davidson en Hans van der Loo leest Focus Aan/Uit als een trein, zit het vol verrassende wendingen en bvat het bergen praktische tips. Lees hun recensie hieronder.
Lees verder
Focus Aan/Uit - 'Een aanrader voor iedereen die meer gedaan wil krijgen'
Paul Hassels Mönning | 10 mei 2019
‘Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging’. Deze herkenbare voorbeelden staan op de achterflap van Mark Tigchelaars bestseller Focus Aan/Uit.
Lees verder

Interviews en artikelen (1)

interview
Mark Tigchelaar: ‘Soms moet je niet productief zijn om creatief te zijn’
Bas Hakker 23 april 2019 Mark Tigchelaar schreef met Focus Aan/Uit alweer zijn vijfde boek. Het gaat erover dat wij ons als mensen te veel laten afleiden, door anderen, maar vooral door onszelf. Tigchelaar studeerde neuropsychologie en geeft met Focus Academy trainingen aan het bedrijfsleven over, jawel, focus.

Over Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleid kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Hij schreef vijf boeken over hoe we meer uit onze hersenen kunnen halen, welke in zes talen zijn vertaald. Hij heeft verschillende TEDx talks gegeven en wordt wereldwijd gevraagd voor lezingen. In de afgelopen 15 jaar hebben meer dan 100.000 mensen een training bij hem gevolgd. Mark trainde met zijn bedrijf UseClark meer dan 100.000 professionals, ondernemers en topsporters. Bij al deze mensen zagen ze steeds vier problemen terugkomen die allemaal te maken hadden met afleiding. Zodra mensen wisten wat deze concentratielekken waren en wat ze eraan konden doen, kregen ze zelfs op de meest chaotische dagen hun werk gedaan. Over deze inzichten gaat zijn nieuwste boek én gelijknamige seminar: Focus AAN/UIT. Hij laat zien hoe je met volle aandacht kunt werken in een wereld vol afleiding.

Andere boeken door Mark Tigchelaar

Over Oscar de Bos

Oscar de Bos heeft een passie voor het bedenken en bouwen van innovatieve apps, websites en platformen. Hij is onder andere verantwoordelijk geweest voor de UseClark Focus Reader en de websites van UseClark. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld als een ware COO, waar hij zijn kennis van structuur en productiviteit inzet op bijna alle facetten van het bedrijf. Daarmee zorgt hij ervoor dat alle diensten, strategieën en producten van het bedrijf als een goed geoliede machine draait. En volgens Oscar is dat alleen haalbaar door een combinatie van structuur/flow, team-spirit en heel veel fun.

Andere boeken door Oscar de Bos

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

  Personen

   Trefwoorden

    Focus Aan/Uit