Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ontdek je sterke punten 2.0

Een revolutionair programma om unieke talenten te ontwikkelen

Gebonden Nederlands 2018 9789000361472
1
Voormalig Nr. 1Totaal 16 dagen
EvergreenTotaal 5514 dagen
Verkooppositie 27Hoogste positie: 1
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Heb jij de kans om dat wat jij het beste kan, elke dag te doen? De kans bestaat dat je dat niet doet, en daarmee worden natuurlijke talenten jammer genoeg niet benut.

En dat terwijl het ontwikkelen van sterkte punten van zo'n groot belang is op verschillende vlakken van je leven. Gallup introduceerde de eerste versie van de StrengthsFinder in 2001, met succes. Decennialang heeft het StrengthsFinder-assessment miljoenen mensen geholpen met het ontdekken van hun sterke punten, van managers van multinationals tot verpleegkundigen, leraren en studenten.

In de herziene editie van de klassieker Ontdek je sterke punten leer je je eigen talenten kennen en deze in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes. Met behulp van de unieke toegangscode bij elk boek kun je de StrenghtsFinder-test zelf doen. Kortom, StrenghtsFinder 2.0 is de nieuwe en verbeterde versie van zijn populaire beoordeling met honderden toepasbare strategieën, verzameld in het boek Ontdek je sterkte punten 2.0. Een boek dat de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt, zeker zal veranderen.

LET OP! De verwijzing naar de StrengthsFinder-test in het boek werkt niet, voer uw persoonlijke toegangscode in via: https://www.gallupstrengthscenter.com/register/nl-nl

Specificaties

ISBN13:9789000361472
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:200
Druk:7
Verschijningsdatum:28-2-2018
ISSN:

Expertrecensies (5)

Ontdek je sterke punten 2.0 - 'Een mooi en positief boek'
Annemiek Sierhuis | 1 mei 2018
Een mooi en positief boek! Talenten worden gezocht & gevonden en goed toegelicht. Ik zie volop mogelijkheden hoe ik deze nieuwe informatie kan gebruiken in mijn leven en ook voor mogelijke toekomstige banen.
Lees verder
Ontdek je sterke punten 2.0
Sebastiaan van der Valk | 17 april 2018
We besteden vaak meer tijd aan het verhelpen van onze tekortkomingen dan aan het focussen op onze sterke punten. Middels het boek en de bijbehorende internettest kom je achter jouw top 5 sterke punten en krijg je vervolgens tip om hier nog meer gebruik van te maken.
Lees verder
Ontdek je sterke punten
José Otte | 26 mei 2010
Gebaseerd op het onderzoek dat de Gallup organisatie in Amerika deed hebben Marcus Buckingham en Donald O. Clifton een boek geschreven over hoe we onze talenten kunnen ontdekken. Buckingham studeerde politicologie en sociale wetenschappen in Cambridge. Hij deed jarenlang onderzoek voor de Gallup Organisatie. Clifton was voorzitter van de Gallup organisatie en wordt gezien als Amerika's grootste onderzoeker op het gebied van 'sterktendenken' en de toepassingen hiervan.
Lees verder
Ontdek je sterke punten
Carla Verwijs | 5 september 2008
Lisa is wat je noemt een echt talent. Iedereen die haar op de atletiekbaan rondjes ziet rennen, is het eens: daar loopt een potentiële kampioene. Ze is nog jong, dus met goede training en begeleiding moet ze een eind kunnen komen. Haar dagen gaan nu op aan loopscholing, snelheids- en krachttraining, zodat ze zal excelleren op haar onderdeel, de 400 meter. Geen mens die er aan denkt Lisa een kogel of discus in handen te geven, om die onderdelen te trainen waar ze niet goed in is. Toch gebeurt iets dergelijks vaak wel in het onderwijs of bedrijfstraining. Deze is er veelal op gericht onze leemtes aan te vullen.
Lees verder
Ontdek je sterke punten
Remko van der Honing | 10 oktober 2002
Buckingham en Clifton betogen in hun boek dat de huidige fixatie op het opsporen en verbeteren van fouten en mislukkingen achterhaald is. In plaats daarvan zou de focus verlegd moeten worden naar het opsporen, omschrijven, in praktijk brengen en verdiepen van sterke punten. Het boek 'Ontdek je sterke punten' beschrijft de achterliggende theorie en bijbehorende methoden en praktische tips.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
71 stemmen
26
29
9
4
3

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Marcus Buckingham: ‘Een droombaan is voor iedereen weggelegd’
Jeroen Ansink 9 juli 2010 Volgens de Engelse managementgoeroe Marcus Buckingham besteden bedrijven nodeloos veel energie aan het verbeteren van de zwakke punten van hun werknemers. Veel efficiënter is het om hun krachten te bepalen en hun functie daaraan aan te passen. ‘Minder dan twee op de tien werknemers weten hun sterke punten het merendeel van de tijd te benutten.’

Over Tom Rath

Tom Rath (1975) is een Amerikaanse bestsellerauteur, onderzoeker en spreker. Zijn boeken zijn meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald in 16 talen. Hij begeleidt organisaties en onderzoeken over selectie, leiderschap, welzijn en talentontwikkeling van werknemers.

Andere boeken door Tom Rath

Inhoudsopgave

Ontdek je sterke punten: de volgende stap

Deel 1: Je sterke punten vinden – een inleiding

Deel 2: Je sterke punten gebruiken
De 34 thema’s en tips

-Aanmoediging
-Aanpassingsvermogen
-Actiegerichtheid
-Analytisch
-Behoedzaam
-Communicatie
-Competitie
-Contextueel
-Discipline
-Empathie
-Focus
-Harmonie
-Hersteldrang
-Ideeënvorming
-Individualisering
-Input
-Intellect
-Leergierigheid
-Maximalisering
-Onpartijdigheid
-Overtuiging
-Positivisme
-Prestatiegerichtheid
-Relatievorming
-Saamhorigheid
-Significatie
-Strategisch
-Sturingskracht
-Toekomstgerichtheid
-Verantwoordelijkheidsbesef
-Verbondenheid
-WOO (innemendheid)
-Zelfverzekerdheid

Een vaak gestelde vraag

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ontdek je sterke punten 2.0