Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Leiderschap op basis van je sterke punten

Sterke leiders, teams & waarom mensen betrokken zijn

Gebonden Nederlands 2018 9789000361205
Voormalig top 100Totaal 176 dagen
Verkooppositie 294Hoogste positie: 40
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Bijna een decennium geleden onthulde Gallup de resultaten van een 30-jarig onderzoek, dat als gevolg een gesprek over 'sterke punten' liet opwaaien.

Sindsdien hebben meer dan 3 miljoen mensen de Gallup's StrenghtsFinder-beoordelingstest gedaan: een test dat de kern vormt van verschillende boeken over dit onderwerp. Een van die boeken is de internationale bestseller StrengthsFinder 2.0. Een belangrijk vervolg is Leiderschap op basis van je sterke punten.

Leiderschap op basis van je sterke punten is gebaseerd op een nieuw onderzoek waar wetenschappers van Gallup meer dan 10 decennia aan gegevens over leiderschap hebben onderzocht. Ze bestudeerde werkteams, interviews met leiders en meer. In Leiderschap op basis van je sterke punten onthullen bestseller auteur Tom Rath en leiderconsulent Barry Conchie de resultaten van het onderzoek.

Het boek richt zich op de drie sleutels om een effectievere leider te zijn, waaronder: kennis van je sterke punten, investeren in andermans sterke punten en een team ontwikkelen met de juiste talenten. Met de unieke toegangscode kunt u de nieuwe StrenghtsFinder-test doen met specifieke strategieën waarmee jij je top vijf sterke punten kunt laten leiden. Kortom, een musthave dat jou de sleutels biedt tot goed en effectief leiderschap.

LET OP! De verwijzing naar de StrengthsFinder-test in het boek werkt niet, voer uw persoonlijke toegangscode in via: https://www.gallupstrengthscenter.com/register/nl-nl

Donald O. Clifton (1924-2003) was president van Gallup, het Amerikaanse research & consultingbedrijf. Hij is de grondlegger van de Strengths Psychology en bedenker van de StrengthsFinder.

Specificaties

ISBN13:9789000361205
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:288
Druk:1
Verschijningsdatum:17-4-2018
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Expertrecensies (1)

Leiderschap op basis van je sterke punten - 'Doet wat het belooft'
Theo Sierhuis | 25 mei 2018
‘Zoek de tienen!’. Met Leiderschap op basis van je sterke punten van Tom Rath ben je nu ook in staat om je eigen tienen te vinden, zodat je deze in kunt zetten, onder meer in effectiever leiderschap. Investeer in je sterke punten, omring je met de juiste mensen en begrijp de behoeften van je volgers.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tom Rath

Tom Rath (1975) is een Amerikaanse bestsellerauteur, onderzoeker en spreker. Zijn boeken zijn meer dan 5 miljoen keer verkocht en vertaald in 16 talen. Hij begeleidt organisaties en onderzoeken over selectie, leiderschap, welzijn en talentontwikkeling van werknemers.

Andere boeken door Tom Rath

Inhoudsopgave

Inleiding 11

DEEL I Investeren in uw sterke punten 15
DEEL II Uw team maximaliseren 29
DEEL III Begrijpen waarom mensen volgen 81
Conclusie: Leiderschap dat voortleeft 97

Appendix 101
De StrengthsFinder-test doen 103
Leiderschap op basis van je sterke punten: overzicht van de 34 thema’s 106
Het onderzoek 247

A: Uw sterke punten: Het onderzoek achter de StrengthsFinder 248
B: Uw team: Gallup-onderzoek naar betrokkenheid 257
C: Waarom mensen volgen 261

Bronvermelding 269

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Leiderschap op basis van je sterke punten