Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Risicomanagement voor projecten

De RISMA-methode toegepast

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2013 9789000323289
EvergreenTotaal 459 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Risicomanagement is een instrument dat ondersteuning biedt bij projectmatig werken. In projecten lopen dingen vaak anders dan verwacht. Soms in gunstige zin, maar vaak ook niet. Dan gaat er kostbare tijd verloren met het blussen van brandjes tijd die beter kan worden besteed aan de voortgang van het project.

Met behulp van risicomanagement kunnen mogelijke knelpunten vroegtijdig geopenbaard worden. Projectleiders zullen met dit boek zowel inzicht verkrijgen in de manier waarop een risicoanalyse kan worden uitgevoerd als in de toepassingsmogelijkheden van risicoanalyse en risicomanagement.

Specificaties

ISBN13:9789000323289
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Druk:9
Verschijningsdatum:5-6-2013
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Risicomanagement voor projecten
Raisa Hehenkamp | 13 januari 2015
In september 2014 raakte ik als adviseur betrokken bij de transitie langdurige zorg. Het overleg wat ik als onderdeel van die opdracht inrichtte, gaat voornamelijk over de knelpunten die ontstaan door de grote en snelle veranderingen. Een collega raadde mij ‘Risicomanagement voor projecten’ aan, omdat de RISMAN-methode een handige manier zou zijn om risico’s te identificeren en op te lossen.
Lees verder

Lezersrecensies

3.1 van de 5
10 stemmen
1
2
4
3
0

Over Daniella van Well-Stam

Drs. Daniëlla van Well-Stam is managing partner binnen TwynstraGudde en houdt zich sinds 1995 bezig met risicomanagementvraagstukken, met name bij complexe (ruimtelijke) investeringsprojecten. Deze variëren van het uitvoeren van onafhankelijke risicoanalyses, het toepassen van of advies geven over risicomanagement binnen een (project)organisatie, tot het geven van opleidingen en trainingen. Zij heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en stond aan de basis van de RISMAN-methode.

Andere boeken door Daniella van Well-Stam

Over Fianne Lindenaar

Fianne Lindenaar is partner bij organisatieadviesbureau TwynstraGudde.

Andere boeken door Fianne Lindenaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Risicomanagement voor projecten