Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Three Big Questions for a Frantic Family

A leadership fable about restoring sanity in the most important organization in your life

Gebonden Engels 2008 9780787995324
Verwachte levertijd ongeveer 15 werkdagen

Samenvatting

Deze keer biedt Patrick Lencioni inzicht in de meest belangrijke organisatie van onze levens: familie. Als echtgenoot en vader van vier jonge kinderen beseft Lencioni dat er een verschil is tussen tijd en energie die zijn klanten in hun organisatie stoppen en de manier waarop mensen hun persoonlijke leven organiseren. Zelf ervoeren hij en zijn vrouw ook de stress van het gekkenhuis dat het bij hen thuis was, totdat zijn vrouw de hulpmiddelen ging toepassen die hij gebruikte bij zijn klanten uit de Fortune 500.

Specificaties

ISBN13:9780787995324
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:222
Druk:1

Expertrecensies (1)

recensie
Managen van je gezin
Bertrand Weegenaar | 30 januari 2009
De meeste managers kennen het fenomeen: op het werk alles onder controle, maar bij thuiskomst: altijd gedoe. Stress, te weinig tijd, gedeelde en onduidelijke verantwoordelijkheden. nzovoort, enzovoort. Hoe de moderne manager in zijn primaire sociale omgeving, zijn gezin dus, omgaat met tijd, middelen, doelen en taken, is een minder bekend terrein van onderzoek. Vreemd eigenlijk. Maar goed gaat het niet altijd. Patrick Lencioni geeft in zijn boek The Three Big Questions for a Frantic Familiy in de vorm van een novelle handvatten om hier mee om te gaan.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Over Patrick Lencioni

Patrick Lencioni is oprichter en directeur van The Table Group, een bedrijf dat zich sinds 1997 inzet om leiders te helpen de gezondheid van hun organisaties te verbeteren. Zijn principes worden omarmd door leiders wereldwijd en zijn overgenomen door allerlei soorten organisaties, waaronder multinationals, startups, professionele sportteams, het leger, non-profitorganisaties, kerken en scholen. Lencioni is de auteur van elf managementboeken met bijna zeven miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Zijn werk is onder meer verschenen in de Wall Street Journal, Harvard Business Review, Fortune, Bloomberg Businessweek en USA Today. Voordat Lencioni The Table Group oprichtte, was hij executive bij Sybase, Inc. Hij begon zijn carrière bij Bain & Company en werkte later bij Oracle Corporation. Lencioni woont met zijn vrouw en hun vier zonen in de San Francisco Bay Area.

Andere boeken door Patrick Lencioni

Inhoudsopgave

Introduction

The Fable
Part One; The Problem
Part Two: Business School
Part Three: Trial and Error

The Model
The Frantic Family
Context
Fast, fast, Fast
The Three Big Questions
Question #1: What makes Your Family Unique?
Question #2: What is Your Family's Top Priority-Rallying Cry-Right Now?
Question #3: How do You Talk About and Use the Answers to These Questions?
Author's Note
Family Examples

Acknowledgments
About the Author

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Three Big Questions for a Frantic Family