Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Preview

Persoonlijk Inspirerend Leiderschap - Voor effectiever werken, zinvol leven en een betere wereld

‘Persoonlijk Inspirerend Leiderschap’ van Martin Thoolen geeft antwoord op hoe fundamenteel effectiever en duurzamer te werken. Niet alleen vergroot het de regie over je eigen werk en leven. Dat maakt je vitaler en geeft je werk & leven hernieuwde inspiratie. Daarnaast draag je concreet bij aan een betere wereld, hoe klein of groot ook. In zijn preview vertelt Thoolen waarom hij zijn boek schreef, en wat je ervan mag verwachten.

Martin Thoolen | 20 oktober 2022 | 2-3 minuten leestijd

Hoe de wereld is geworden en hoe mensen in het werk en leven met elkaar omgaan, gaat mij aan het hart. Van kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in wat ons allemaal werkelijk drijft: individueel, collectief en dan zowel in het heden als door de jarenlange geschiedenis heen. Wat is het voorbijgedrag, dat eigenlijk ál onze keuzes en gedrag bepaalt? Stel je voor dat je daarachter komt, of misschien zelfs een reden van bestaan kunt verhelderen. En hoe fijn is het om richtingwijzers te ontvangen die daadwerkelijk bijdragen aan een betere wereld!

Geestelijk ontdekkingsreiziger

Circa dertig jaar geleden ben ik als een geestelijke ontdekkingsreiziger op zoek gegaan naar wat ons werkelijk drijft. Daarom ben ik klinische- en organisatiepsychologie gaan studeren en heb in 1990 mijn master gehaald aan de universiteit van Utrecht.

Echter, met de diverse bestaande psychologische stromingen, waaronder gedragspsychologie en modellen, ben je er niet. Als het gaat om het beantwoorden van levensvragen en het begeleiden van vragen van mijn intussen duizenden van mijn klanten en opdrachtgevers blijkt de huidige psychologie grenzen te hebben, waardoor je niet tot een optimaal resultaat kunt komen.

Dus ben ik de zoektocht gaan voortzetten en ging ik daarvoor letterlijk jarenlang 'op pad in de wereld' om tot nieuwe antwoorden te komen. De afgelopen decennia heb ik tientallen ontmoetingen gehad met diverse Inheemse volkeren, chiefs en medicijnmensen over de hele wereld, waaronder de First Nations People uit Canada, de American Natives in Idaho, Nevada, Utah, Arizona en California, Maya-indianen in Mexico, Aboriginals in Australië, boeddhistische monniken in Thailand etc. Deze contacten brachten mij helderheid over wat ons doen en laten bestuurt.

Wat kun je verwachten?

Dit boek brengt je regelrecht bij de kern en drie krachten die ál je keuzes, gedrag én persoonlijk leiderschap bepalen, namelijk: ego, ziel en bewustzijn (spirit). Het geeft je toegankelijke inzichten, inspirerende voorbeelden en oefeningen, die je direct kunt toepassen.

Iets voor jou?

Dit boek is voor iedereen die in het werk- of privéleven:

- effectiever wil werken;

- zijn/haar talenten verder wil ontwikkelen;

- een gezonde werk-levenbalans wenst;

- de regie over zijn eigen leven en werk wil vergroten;

- meer plezier, passie, zingeving en vitaliteit wil beleven;

- meer innerlijke rust en vrede wil voelen;

- wil bijdragen aan betere relaties, zowel zakelijk als privé;

- een zinvolle bijdrage wil leveren aan een betere wereld.

Of je nu leider, bestuurder, ondernemer, manager, professional, medewerker of student bent. Ik hoop van harte dat het boek je inspireert om je leven en werk een draai te geven waar jij en de wereld om je heen beter van worden.

Over Martin Thoolen

Drs. Martin J.M. Thoolen heeft ruim dertig jaar professionele ervaring als inspirator van persoonlijk en collectief leiderschap, als senior coach/trainer en als klinisch- en organisatiepsycholoog. Hij heeft daarbij vele managers, professionals, bestuurders, ondernemers, directeuren en medewerkers begeleid bij hun persoonlijke ontwikkeling en professionele effectiviteit.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden