Diverse auteurs
Hygiënecode voor de horeca 2016
Hygiënecode met praktische regels voor het leveren van veilige eet- en drinkwaren in de horeca
Ingenaaid Nederlands 2016 9797090049521Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen
Samenvatting
Hoe gaan u en uw medewerkers op een verantwoorde en veilige manier om met eet- en drinkwaren? Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze HACCP-eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca.
Deze Hygiënecode maakt het u en uw medewerkers eenvoudig: u voldoet aan de wetgeving als u werkt volgens de regels van de laatste Hygiënecode.
Specificaties
ISBN13:9797090049521
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Uitgever:Koninklijke Horeca Nederland
Druk:1
Hoofdrubriek:Gezondheid
ISSN:
Jongbloed:Drank- en Horecawet
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Geef uw waardering
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan