Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het geheim van een goede strategie (Management Summaries)

Download only

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9797090000515
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek 'Het geheim van een goede strategie' van Richard Rumelt. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

Elk jaar gaan talloze managementteams naar een hotel op de hei om 'de strategie weer eens te herijken'. Strategie is een van de meest gebruikte begrippen in organisaties. Commerciële bedrijven, non-profit instellingen of overheden: iedereen heeft een strategie. Vaak wordt deze echter verward met begrippen als visie, missie of ambitie, of als synoniem gebruikt voor financiële doelstellingen.

Aan de hand van talloze voorbeelden (van casestudies bij Apple en British Airways tot overheidsbeleid tijdens de financiële crisis en militaire beslissingen tijdens de Golfoorlog) laat managementgoeroe Richard Rumelt haarfijn zien dat bij een goede strategie de focus ligt op uitdagingen voor de lange termijn. Ook legt Rumelt uit hoe deze zijn te overwinnen. Zijn centrale boodschap: organisaties die erin slagen hun strategie goed te bepalen zijn winstgevender, doeltreffender en dynamischer.

Specificaties

ISBN13:9797090000515
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:15-9-2011
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het geheim van een goede strategie (Management Summaries)