Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Puber coachkaarten

ontdek je talent!

Ingenaaid Nederlands 2018 9789491806506
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De PuberCoachkaarten bestaan uit 42 aansprekende foto’s met prikkelende open vragen. Het helpt pubers om te verwoorden wie ze zijn, wat hen bijzonder maakt, wat ze nodig hebben om zichzelf te blijven.
In de puberteit draait het om het ontdekken wie je bent. Wat je belangrijk vindt, waar je goed in bent, wat je moeilijk vindt en wat je wilt bereiken. De set is ingedeeld in deze vier categorieën, herkenbaar aan de kleur op de achterzijde van de kaart.
De PuberCoachkaarten zijn gemaakt door Espérance Blaauw, in nauwe samenwerking met pubers, waardoor ze perfect aansluiten bij de taal en de belevingswereld van 12- tot 16-jarigen. Espérance is ook de maker van de succesvolle Coachkaarten voor volwassenen en de Junior Coachkaarten.

Specificaties

ISBN13:9789491806506
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Druk:1
Verschijningsdatum:30-11-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Espérance Blaauw

Als docent pedagogiek / didactiek en studiecoach in het MBO miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op zijn of haar kwaliteiten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als spelmethode om te kunnen coachen op basis van kwaliteiten. Al gauw bleek deze methode niet alleen voor onderwijs goed te werken. Ook in het bedrijfsleven kunnen de coachkaarten een inspirerende en richtende rol spelen. Ondertussen heeft Espérance de coachkaarten als spelconcept en coaching-methode uitgewerkt. Ze begeleidt mensen die met coachkaarten willen werken en coacht in het onderwijs en in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Espérance Blaauw

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Puber coachkaarten