Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Junior Coachkaarten

Laat kinderen praten en hun talent ontwikkelen

Losbladig Nederlands 2013 9789491806216
Verkooppositie 1343Hoogste positie: 1343
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

- Laat kinderen praten en hun talent ontwikkelen!
- Voor ouders, leerkrachten en begeleiders die met kinderen werken
- 42 leuke foto's met prikkelende vragen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Vind je het als ouder, leerkracht of begeleider wel eens lastig met kinderen een gesprek op gang te brengen? Dan zijn de Junior Coachkaarten wat voor jou.

Leuke foto's met prikkelende vragen
De set Junior Coachkaarten bestaat uit 42 leuke foto's met prikkelende vragen. Deze helpen kinderen te verwoorden wat ze voelen en denken en dus bewust te maken van zichzelf. Hierdoor leren kinderen te zien wat hen bijzonder maakt, krijgen ze ideeën om iets te ondernemen en zo hun talent te ontwikkelen.

Met Junior Coachkaarten ontdekken kinderen waar ze vrolijk van worden, wat ze belangrijk vinden, wat ze niet leuk vinden en wat ze graag willen bereiken. De kaarten zijn gemaakt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Junior Coachkaarten zijn bedacht door Espérance Blaauw. Zij is pedagoog en moeder van twee kinderen. Espérance ontwikkelde ook de populaire Coachkaarten voor volwassenen en de Puber Coachkaarten. Ook ontwikkelde zij de prachtige set associatiekaarten Picture this!

Specificaties

ISBN13:9789491806216
Trefwoorden:talent, kinderen
Taal:Nederlands
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:40
Druk:1
Verschijningsdatum:19-11-2013
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Espérance Blaauw

Als docent pedagogiek / didactiek en studiecoach in het MBO miste Espérance Blaauw het instrument om studenten zowel te inspireren als te laten focussen op zijn of haar kwaliteiten. Denkend vanuit inspiratie en plezier ontwikkelde zij de coachkaarten als spelmethode om te kunnen coachen op basis van kwaliteiten. Al gauw bleek deze methode niet alleen voor onderwijs goed te werken. Ook in het bedrijfsleven kunnen de coachkaarten een inspirerende en richtende rol spelen. Ondertussen heeft Espérance de coachkaarten als spelconcept en coaching-methode uitgewerkt. Ze begeleidt mensen die met coachkaarten willen werken en coacht in het onderwijs en in het bedrijfsleven.

Andere boeken door Espérance Blaauw

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Junior Coachkaarten