Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Help, ik heb een opdrachtgever!

Samen succesvol

Gebonden Nederlands 2009 9789490061029
Niet leverbaar.

Samenvatting

'Help, ik heb een opdrachtgever'. Ontdek waar opdrachtgevers gevoelig voor zijn, verbeter de kwaliteit van de samenwerking en het succes van uw projecten.

Opdrachtgevers en projectmanagers hebben elkaar nodig, maar weten elkaar niet altijd te vinden. 50 procent van de projectmanagers klaagt over de samenwerking met opdrachtgevers: zij zijn besluiteloos, onbereikbaar en houden zich te veel met details bezig. Klagen en negeren helpt niet, veranderen kan niet. Dit boek geeft inzicht in de wereld van opdrachtgevers en biedt talrijke aanknopingspunten om de kwaliteiten van opdrachtgevers respectvol te leren benutten. Voor projectmanagers en opdrachtgevers die meer willen halen uit hun samenwerking.

De ideeën in dit boek zijn ontstaan en gerijpt tijdens workshops voor projectmanagers bij financiële instellingen, ingenieurs- en ontwerpbureaus, ICT-bedrijven en overheidsorganisaties.

Specificaties

ISBN13:9789490061029
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:140
Uitgever:Dialoog
Druk:2
Hoofdrubriek:Advisering

Expertrecensies (1)

Help, ik heb een opdrachtgever!
Ton Horrevorts | 1 december 2009
Hoera, ik heb een opdrachtgever. Dat denk ik altijd als ik weer een nieuwe klant heb. Dat is niet ongewoon onder adviseurs. Dus een boek dat de titel heeft 'Help, ik heb een opdrachtgever' maakt dus alleen al om die reden nieuwsgierig. Dat heeft Nicoline Mulder met haar intrigerende titel in ieder geval al bereikt. Of ze mij met dit boek net zo blij maakt als ik word van een nieuwe opdracht is overigens de vraag.
Lees verder

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
0
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Nicoline Mulder

Nicoline Mulder heeft ruim ervaring in het begeleiden, trainen en coachen van projectmanagers en –teams. Met een achtergrond in de technische Bedrijfskunde en Psychologie weet zij individuele drijfveren en gedragspatronen moeiteloos te koppelen aan mechanismen en culturen van (project)organisaties. Haar voorkeur gaat uit naar het werken met mensen in een projectcontext, want: 'in geen ander vakgebied is zo'n mooie combinatie te zien van dynamiek, drive en energie enerzijds en mooie resultaten, trotsheid en passie anderzijds.' Nicoline prikkelt en stimuleert bij haar streven naar mooi projectmanagement.

Andere boeken door Nicoline Mulder

Inhoudsopgave

Help, ik bén een opdrachtgever

Voorwoord

De projectmanagers uit dit boek

Inleiding

1. De projectmanager en de opdrachtgever
2. De wereld van de opdrachtgever
3. Opdrachtgevers in soorten en maten
4. De drijfveren en kwaliteiten van de projectmanager
5. Als de projectmanager zijn opdrachtgever ontmoet...
6. Help, ik krijg een projectmanager!

Bijlage
Deelresultaten uit de vragenlijst
'Projectvolwassenheid van de organisatie' (PMI)

Literatuurlijst

Als de projectmanager gaat communiceren

De kleine prinses

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help, ik heb een opdrachtgever!