Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 71% korting

Bedrijfseconomie - Theorie en praktijk (Opgavenboek)

Paperback Nederlands 2016 9789463170000
Laatste exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
41,-
11,95
VOORDEEL - 71% korting

Samenvatting

Dit opgavenboek vormt samen met het bijbehorende theorieboek de studiemethode Bedrijfseconomie, theorie en praktijk. Deze studiemethode is geschikt voor de propedeuse van het HBO, met name voor de studierichtingen waarin een inleiding in de bedrijfseconomie gegeven wordt. Alle opgaven in dit boek sluiten aan bij het theorieboek en volgen nauwgezet de opbouw van de verschillende hoofdstukken.

Elk hoofdstuk begint met een set meerkeuzevragen, waarin de theorie van het hoofdstuk wordt getoetst en waarin de rekenkundige aspecten van de theorie worden behandeld. Na de meerkeuzevragen volgt een set open opgaven waarin op eenvoudige wijze opnieuw de theorie van het gehele hoofdstuk wordt doorlopen. De hoofdstukken worden steeds afgesloten met enkele complexere opgaven die soms hoofdstukoverstijgend zijn.

Bij dit opgavenboek behoort een digitale leeromgeving waar studenten per hoofdstuk extra opgaven kunnen oefenen. Hier vindt men ook begrippentrainers en de uitwerkingen van de opgaven uit dit boek.

Specificaties

ISBN13:9789463170000
Trefwoorden:bedrijfseconomie
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:4
Verschijningsdatum:22-7-2016
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Rafael Liethof

Rafael Liethof is onder andere werkzaam geweest in het bedrijfsleven, heeft enkele jaren gedoceerd op Havo en Vwo en in het particuliere onderwijs op Spd- en MBA-opleidingen. Hij was werkzaam als docent bedrijfseconomie in de propedeuse- en hoofdfase aan de Hogeschool voor Economische studies in Amsterdam met als specialisaties in de hoofdfase Financiering en Externe Verslaggeving. In het niet reguliere onderwijs was hij docent SPDF- en Post-Hbo-opleidingen. Tevens was hij lid van de commissie voor de staatsexamens voor Handelswetenschappen MO en Boekhouden MO. Dhr. Liethof is in 2012 overleden.

Andere boeken door Rafael Liethof

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bedrijfseconomie - Theorie en praktijk (Opgavenboek)