Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Eerste hulp bij tegenzin

Paperback Nederlands 2015 9789462720206
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Iedereen kent tegenzin. Door tegenzin verspil je flink wat tijd met mopperen, jezelf zielig vinden of smoezen bedenken. Begrijpelijk, maar ook ontzettend onhandig. Want de meeste dingen doe je uiteindelijk toch, omdat het moet, afgesproken is of omdat het van je verwacht wordt.

Dit boek is voor mensen die het leuk vinden om zich te verwonderen over hun eigen gedrag en iets aan hun tegenzin willen doen. In dit boek ontdek je waar je allemaal tegenzin van krijgt, hoe dat komt en wat je kunt doen om het te verminderen.

Een goed cadeau voor mensen die opzien tegen hun huis opruimen, een mail van een collega beantwoorden, een rapport afmaken, een vergadering voorbereiden, een band plakken, notulen uitwerken, koude acquisitie doen of die vuilniszak legen. Een boek voor jou en vele anderen dus!

"We beloven je niet dat je na het lezen van dit boek nooit meer tegenzin hebt, maar je zult ontdekken dat je veel kunt doen om je tegenzin te relativeren, te accepteren of om te bouwen tot iets positiefs. Want tegenzin is gezond en er iets aan doen lucht op."

Dit zeggen anderen over het boek
"Eerste hulp bij tegenzin is leuk verpakt als een boekje over tegenzin, maar het geeft je veel meer dan dat. Het geeft inzicht in je eigen gedrag. Na het lezen kijk je niet alleen wat milder naar een ander, maar ook naar jezelf... Het boek maakt het makkelijker om sommige situaties te relativeren."

"Wat kan het leven simpel zijn. Met dit boek word je een gelukkiger mens en dat met weinig moeite. Het wordt met humor beschreven zodat je er al gauw om kan lachen."

Specificaties

ISBN13:9789462720206
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:90
Druk:1
Verschijningsdatum:25-8-2015
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Eerste hulp bij tegenzin
Coen Dirkx | 13 oktober 2015
Even geen zin om de volle vuilnisbak te legen, even geen zin in dat verplichte verjaardagsfeestje bij je schoonouders, even geen zin in dat hardloopuurtje? Het overkomt ons allemaal, frisse tegenzin. Tegenzin hoort bij het leven. Dat laten Ulberthe Wielinga en Huub Schulte Fischedick aan de hand van heel wat fraaie voorbeeldsituaties zien in Eerste hulp bij tegenzin.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Huub Schulte Fischedick

Huub Schulte Fischedick kan je als geen ander van een afstandje naar jezelf laten kijken. Lichtvoetig en confronterend daagt hij je uit om jezelf niet zo serieus te nemen en je gedrag effectiever te maken. Gewoon omdat het leven en het werk daar makkelijker en leuker van worden. Huub is mede-eigenaar van Buro Winners. Hij helpt teams en managers om verandering doelgericht en met plezier aan te pakken. Hij heeft altijd zin om te werken voor klanten die met een frisse blik hun organisatie willen verbeteren.

Andere boeken door Huub Schulte Fischedick

Over Ulberthe Wielinga

Ulberthe Wielinga kan je als geen ander van een afstandje naar jezelf laten kijken. Lichtvoetig en confronterend daagt ze je uit om jezelf niet zo serieus te nemen en je gedrag effectiever te maken. Gewoon omdat het leven en het werk daar makkelijker en leuker van worden. Ulberthe is mede-eigenaar van Buro Winners. Ze helpt teams en managers om verandering doelgericht en met plezier aan te pakken. Ze heeft altijd zin om te werken voor klanten die met een frisse blik hun organisatie willen verbeteren.

Andere boeken door Ulberthe Wielinga

Inhoudsopgave

1. Tegenzin tegen het licht gehouden
2. Hoe lees je dit boek?
3. Je tegenzin analyseren
4. Tegenzin omdat je het jezelf moeilijk maakt
5. Tegenzin omdat je met anderen samenleeft
6. Tegenzin door wat je overkomt
7. Ik wil ook wel eens last van tegenzin
8. Voor altijd minder tegenzin
9. Hoe zijn we aan al die zin(nen) in dit boek gekomen?
10. Hè… nu heb je het boek uit
11. Borrelpraat over tegenzin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eerste hulp bij tegenzin