Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Winst

15 cruciale keuzes voor ondernemers

Paperback Nederlands 2014 9789461561688
In herdruk, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

Winst is voor een ondernemer nog nooit zo belangrijk geweest. De tijden dat je even snel een overbruggingskrediet bij de bank kon regelen als het tij tegenzat, zijn voorbij. Ook investeerders en financiers zijn ongeduldiger en trekken zich genadeloos terug als er even geen winst gemaakt wordt.

Vroeger kon je winst maken door je prijzen te verhogen of de kosten te verlagen. Zo eenvoudig ligt het nu niet meer. Winst is meer dan het cijfer dat je overhoudt als je de kosten van de omzet af haalt. De mooiste winst krijgt u door slim gebruik te maken van het scala aan kansen en mogelijkheden dat deze tijd biedt. En dat vereist een nieuwe manier van denken.

Annemarie van Gaal heeft in dit boek 15 cruciale inzichten waarmee u (weer) winst kunt maken, op een rijtje gezet. Zoals: Werk aan uw bedrijf, niet in uw bedrijf, negeer branches en sectoren en kantel uw verdienmodellen.

Specificaties

ISBN13:9789461561688
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:15-10-2014

Expertrecensies (2)

Winst
Michelle van Stijn | 11 december 2014
Winst en opnieuw naar je organisatie kijken is voor ondernemers na enige jaren recessie van groot belang. Rennen en overleven is meer regel dan uitzondering geweest. ‘Winst’ van Annemarie van Gaal laat u opnieuw over alle onderdelen in uw onderneming en aanpak nadenken. Het is zeker niet nieuw wat ze schrijft, maar wel duidelijk en to the point. Van Gaal spreekt de lezer op een verfrissende en duidelijke manier toe. Daarnaast geeft zij inspirerende tips en ideeën.
Lees verder
Winst
Angelina Hammond | 11 november 2014
’t Sterkste punt van Annemarie van Gaal is, dat zij financiële zaken zo simpel en duidelijk mogelijk wil maken. Hierdoor wordt deze materie zelfs voor een leek ‘interessant’ en behapbaar. Ondernemers zien de financiële administratie vaak als een noodzakelijk kwaad en willen zich bezig houden met ondernemen, omzet draaien. Van Gaal wil die fixatie op omzet verleggen. Van omzet naar winst, want laatstgenoemde geeft een veel beter beeld van de financiële gezondheid en potentie van een onderneming. Aldus Annemarie van Gaal.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal (1962) is een crack op financieel gebied. Ze schopte het van alleenstaande moeder tot een succesvolle ondernemer, eerst in Rusland (of all places) en vervolgens in Amsterdam als investeerder, belegger in vastgoed en eigenaar van een tijdschriftenuitgeverij. Ze werkte mee aan financiële programma's als Dragons Den en Ten einde Raad en is momenteel te zien als deskundige in het Rtl4- programma Een dubbeltje op zijn kant, waarin zij gezinnen uit hun benarde financiële situatie helpt. Ook heeft zij een vaste column in het Financieele Dagblad.

Andere boeken door Annemarie van Gaal

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Scoren
2. Werk je in of aan je bedrijf? Zoek de balans
3. Wees onderscheidend
4. Presenteer jezelf
5. Durf te falen
6. Weg met branches en sectoren
7. Houd de vaart erin
8. Motiveer
9. Maak het gemakkelijk
10. Heilig vuur en de passieval
11. Je collega’s
12. Ga de grens over
13. Zoek nieuwe verdienmodellen
14. Zoek nieuwe klanten
15. Blik op de toekomst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Winst