Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het SuccesManagementSpel

Spel (h) Nederlands 2009 9789081437516
Verkooppositie 5028Hoogste positie: 364
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het SuccesManagementSpel is de ideale toolkit om uzelf en anderen te coachen naar succes! Door het spelen van dit spel versterkt u uw persoonlijke (en team) effectiviteit, timemanagement en communicatie.

Het spel bevat een compleet overzicht van de competenties en praktische vaardigheden die u nodig hebt om effectief te zijn. Verder vindt u in deze gereedschapskist krachtige en inspirerende fotokaarten, coachkaarten, een 12-zijdige dobbelsteen en een prachtig spelbord om op een aantrekkelijke en laagdrempelige manier resultaatgerichte coachingsgesprekken te voeren.

Dit spel is ook zeer geschikt bij teambuilding, als feedbackinstrument en behulpzaam bij het opstellen van persoonlijke en teamontwikkelingsplannen (POP en TOP). Het biedt de tools om kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart te brengen, helpt doelen te realiseren en versterkt coachende vaardigheden. Gebaseerd op uitgebreid literatuuronderzoek en ruim 20 jaar ervaring in de praktijk en binnen toonaangevende organisaties.

Het SuccesManagementSpel is in het bijzonder een ideale tool voor wie anderen professioneel begeleid om doelen scherp te krijgen en te realiseren (coaches, adviseurs, trainers) en voor managers die coachend leiding geven en die sturen op beter en prettiger samenwerken.
Het spel is ook zeer geschikt om in tweetallen te spelen in een training, met collega's of binnen een netwerk. De spelers leren zichzelf en elkaar zo beter kennen, vergroten hun coachende vaardigheden en komen samen tot oplossingen. Binnen een team ontstaat meer inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelpunten van de individuele teamleden en van het team als geheel. Er ontstaat een helder antwoord op de vraag: 'Hoe worden wij (samen) effectiever?' Aangeraden wordt om in een groep één spel per twee mensen te hanteren.

Specificaties

ISBN13:9789081437516
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:1-9-2009
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
Het SuccesManagementSpel
Daniëlle de Jonge | 23 december 2009
Een toolkit om uzelf te coachen naar succes klinkt goed. Het is immers goed om eens in de zoveel tijd pas op de plaats te maken, te kijken waar u nu staat en waar u naar toe wilt. Succesvol zijn en blijven is wat we allemaal willen. 'Het SuccesManagementSpel' van Miranda Langedijk en Wendy de Peuter pakt werken aan succes op een 'speelse' manier aan. Door de keuze voor een bordspel word je aangezet om op een andere manier aan jezelf te werken. Leuk en leerzaam! Wie al eerder een recensie van mij heeft gelezen over een van de vele managementspellen, weet dat dit maar op een manier goed kan: spelen!
Lees verder
recensie
Toolkit voor teameffectiviteit
Bert Peene | 16 december 2009
Een feedbackinstrument en een ‘tool’ om het eigen functioneren bespreekbaar te maken. Aldus wordt Het SuccesManagementSpel gepresenteerd. Je kunt het in je eentje spelen én in teams, bijvoorbeeld bij het voorbereiden van POP- en coachingsgesprekken, maar ook als leidraad tijdens die gesprekken zelf. Het spel is ontwikkeld door Miranda Langedijk en Wendy de Peuter, die inspiratie opdeden tijdens hun werk als trainer en personal coach.
Lees verder
recensie
Het SuccesManagementSpel
Jan Jacob Bos | 3 november 2009
Hebt u ooit een boek gelezen waarvan u dacht: dit wil ik overbrengen op mijn collega's? Bleef het dan bij denken of is het u gelukt? 'Het SuccesManagementSpel' helpt u om uw voornemen te laten slagen. Omdat u dit spel ook met uw team kunt spelen, heeft u geen excuus meer om niet samen te werken aan succes. Ik ben onder de indruk van de aanpak van Miranda Langedijk en Wendy de Peuter en het uiteindelijke resultaat.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
6 stemmen
3
3
0
0
0

Over Miranda Langedijk

Dr. Miranda Langedijk is professioneel (team)coach, trainer en strategisch HR adviseur. Zij begeleidt managers en professionals die, in balans, effectiever willen communiceren en functioneren. Ze is gespecialiseerd in professionalisering en burn-out preventie. Beide nodig ten behoeve van het succesvol managen van jezelf, je loopbaan en je relaties. Ze geeft trainingen en hooggewaardeerde spelworkshops met Het SuccesManagementSpel aan (management)teams die bezig zijn met de eigen ontwikkeling. Samen met een partner ontwikkelde zij Het SuccesManagementSpel. Dit is een zeer complete coachingstoolkit die flexibel is in te zetten (individueel, in teams en in groepen, met visuele tools en een coachingsmethodiek) die in 2010 door professionals werd bekroond met de Organizers' Choice Award voor beste en meest vernieuwende product. Ze is tevens auteur van twee HRM boeken, ze schrijft columns en geeft regelmatig een e-zine over coaching en HR uit.

Andere boeken door Miranda Langedijk

Over Wendy de Peuter

Wendy de Peuter is professional organizer en efficiency coach. Zij ordent tijd en ruimte, bij mensen thuis en op de werkplek. Door rust en ruimte te creëren, ontstaan mogelijkheden om te doen wat je écht wil. Samen met haar partner Miranda Langedijk ontwikkelde zij Het SuccesManagementSpel. Dit is een zeer complete coachingstoolkit die flexibel is in te zetten (individueel, in teams en in groepen, met visuele tools en een coachingsmethodiek) die in 2010 door professionals werd bekroond met de Organizers' Choice Award voor beste en meest vernieuwende product. Wendy en haar partner verzorgen trainingen en (team)coaching op maat voor die organisaties die aan de slag willen met het versterken van de (team)effectiviteit, het timemanagement en de communicatie. Daarnaast bieden zij hooggewaardeerde spelworkshops en een (in company) Train de Trainer met Het SuccesManagementSpel. Wendy de Peuter heeft een website op www.cleandesk.nl.

Andere boeken door Wendy de Peuter

Inhoudsopgave

- 168 Thema-, Team- en To Do kaarten
- 36 Fotokaarten
- 12 Coachkaarten
- een spelbord
- een 12 zijdige dobbelsteen
- een interieur waarin alle materialen in één oogopslag te vinden zijn.

Bij het spel wordt een duidelijke handleiding geleverd waarin de verschillende spelvarianten overzichtelijk beschreven worden. Hierin worden ook de twee modellen die in het spel worden gebruikt, uitgelegd:
- 4R model: Richting, Ruimte, Rekenschap, Resultaat
- 4D model: Dromen, Denken, Durven, Doen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het SuccesManagementSpel