Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Help! Ik blijf in balans (Z2)

Ringband Nederlands 2009 9789079877133
Verkooppositie 3861Hoogste positie: 147
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

'Help! Ik blijf in balans' is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een betere balans in hun leven of willen voorkomen dat ze die balans kwijtraken. En voor coaches en managers die anderen op dit gebied begeleiden. Wat is een goede balans tussen werk en privé? Hoe zijn dagelijkse stress en emoties te hanteren? Op welke manier gaat u om met burn-out verschijnselen? Voor dit soort vragen biedt dit Help-boekje een toolbox met 50 inzichten vanuit allerlei invalshoeken.

Met checklists, reminders, tips en achtergrondinformatie die u meteen kunt toepassen in het coachen op competenties, een cruciaal instrument bij het op elkaar afstemmen van de ontwikkeling van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie. Benut dit boek actief en maak er uw eigen unieke denk-, doe- en naslagwerk van.

Specificaties

ISBN13:9789079877133
Taal:Nederlands
Bindwijze:ringband
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:13-11-2009
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
4 stemmen
2
1
0
1
0

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is oprichter en ex-directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, nu mastercoachopleider, en wordt binnen het coachvak gezien als toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Aty Boers

Aty Boers is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, organisatiekundige, coach en trainer. Ze is al meer dan 20 jaar betrokken bij grote verandertrajecten, op het raakvlak van business en ICT. Daarnaast is zij medeoprichter van adviesbureau Valuebridge en zeer succesvol als auteur. Aty schreef (samen met Marijke Lingsma) diverse boeken, waaronder De 10 principes van agile-lean teamcoaching en 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching.

Andere boeken door Aty Boers

Inhoudsopgave

Opbouw

Balans tussen werk en privé
De basis om balans te kunnen houden
Energiemanagement
Omgaan met stress, conflicten en heftige emoties
Anderen ondersteunen bij het vinden van hun balans
Als de balans echt weg is
Blijvende balans

Bronnen en links

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help! Ik blijf in balans (Z2)