Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Help! Ik coach op competenties (C3)

Coach jezelf om te leren. Coachen op competenties. Basisbeginselen, tips en checklists

Ringband Nederlands 2009 9789079877072
Voormalig top 100Totaal 58 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

'Help! Ik coach op competenties' is bedoeld voor coaches, leidinggevende en consultants die bezig zijn met het structureel inrichten van ontwikkelingsgericht competentiemanagement of die handvatten zoeken bij het praktisch invulling geven aan gesprekken in het kader van competentiemanagement. Hiervoor biedt dit Help!-boekje een toolbox met 50 inzichten vanuit allerlei invalshoeken.

Met checklists, reminders, tips en achtergrondinformatie die u meteen kunt toepassen in het coachen op competenties, een cruciaal instrument bij het op elkaar afstemmen van de ontwikkeling van medewerkers en de doelstellingen van de organisatie. Benut dit boek actief en maak er uw eigen unieke denk-, doe- en naslagwerk van.

Specificaties

ISBN13:9789079877072
Taal:Nederlands
Bindwijze:ringband
Aantal pagina's:128
Druk:1
Verschijningsdatum:13-11-2009
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Help! Ik coach op competenties (C3)
Marius van Rijswijk | 16 maart 2010
Uit onderzoek blijkt dat 25% van de managers het lastig vindt om goede omschrijvingen en afspraken op papier te zetten. Ook leert de ervaring dat competentiemanagement alleen succesvol is als dit ontwikkelgericht wordt toegepast in plaats van mechanisch en beoordelend. Marijke Lingsma en Aty Boers beogen met 'Help! Ik coach op competenties' een instrumentarium te bieden om beter te leren coachen op competenties.
Lees verder

Lezersrecensies

2.0 van de 5
3 stemmen
0
0
1
1
1

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is oprichter en ex-directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, nu mastercoachopleider, en wordt binnen het coachvak gezien als toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Aty Boers

Aty Boers is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, organisatiekundige, coach en trainer. Ze is al meer dan 20 jaar betrokken bij grote verandertrajecten, op het raakvlak van business en ICT. Daarnaast is zij medeoprichter van adviesbureau Valuebridge en zeer succesvol als auteur. Aty schreef (samen met Marijke Lingsma) diverse boeken, waaronder De 10 principes van agile-lean teamcoaching en 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching.

Andere boeken door Aty Boers

Inhoudsopgave

Opbouw

Wat competenties wel en niet zijn
De basis: Goed ingericht competentiemanagement
Basis voor coachen op competenties
Het competentiegesprek
Diverse methoden
Op maat coachen op competenties
Specifieke competenties ontwikkelen
Praktijksituaties
Reflectie

Bronnen en links

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Help! Ik coach op competenties (C3)