Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Een sleutel naar het walhalla

Openingen voor een mooie pensioenbeleving

Gebonden Nederlands 2021 9789078876250
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Pensioen, de mooiste fase van je leven? Hopelijk! De ervaring leert dat dit niet altijd voor iedereen zo is. Zelfs mensen, die aanvankelijk dachten dat met het pensioen eindelijk het walhalla was bereikt, ontdekten naast de mooie kanten ook de schaduwzijde. De beleving van je pensioen is heel persoonlijk. ‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’, zei Johan Cruijff ooit en daarom is dit boek gebaseerd op de verhalen van een twintigtal mensen die het ‘door’ hebben, omdat zij zelf met pensioen zijn. Aan hun verhalen kun je jouw eigen ideeën spiegelen.
Dit boek inspireert bij het schoeien van jouw pensioentijd op jouw leest, ongeacht of je je pensioen vreest, het accepteert als een noodzakelijk kwaad, er naar uitkijkt, of dat je gewoon wilt doorwerken. Je kunt het inzetten voorafgaand aan, bij, of tijdens pensionering.
Je leest over de aspecten die spelen als je pensioendatum in zicht komt, over de waarde van je afscheid, de verschillende wijzen waarop je het fenomeen pensioen kunt beleven. Je krijgt praktische instrumenten aangereikt voor het afstemmen van je pensioenleven op jouw wensen en die van jouw omgeving. De auteur van het boek demonstreert ter illustratie hoe hij die instrumenten zelf heeft benut. Er staan vragen in de kantlijn van de tekst die je uitnodigen je eigen gedachten te vormen en inspiratie op te doen.
Martin Reekers MLD (1951), is auteur van diverse vakboeken en -artikelen op het gebied van professionele communicatie en coaching en redacteur van het onafhankelijke vakblad voor loopbaanadviseurs LoopbaanVisie.

Specificaties

ISBN13:9789078876250
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:196
Druk:1
Verschijningsdatum:4-3-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Interviews en artikelen (1)

preview
Een sleutel naar het walhalla - Openingen voor een mooie pensioenbeleving
Martin Reekers 4 maart 2021 Martin Reekers is ruim drie jaar met pensioen en verbaasde zich er over dat hij, ondanks zijn kennis en ervaring op het gebied van loopbaanontwikkeling, worstelde met het geven van een bevredigende invulling van zijn eigen pensioen. Daarom schreef hij een boek.

Over Martin Reekers

Martin Reekers (1951) was docent bij de masteropleiding leren & innoveren van Hogeschool Rotterdam. Hij heeft jarenlange ervaring als docent, communicatietrainer, consultant onderwijsontwikkeling en auteur van vakboeken. Tegenwoordig werkt hij zelfstandig als trainer, onderwijsadviseur, auteur en als redactielid van het vakblad voor loopbaanprofessionals 'LoopbaanVisie'.

Andere boeken door Martin Reekers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een sleutel naar het walhalla