Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Core Quadrant Game

a unique and inspiring way to get to know yourself and others better

Spel (h) Engels 2005 9789077987025
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verkooppositie 5317Hoogste positie: 77
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Met dit spel kunnen door middel van 128 kaarten talloze kernkwadranten en dubbelkwadranten worden samengesteld op een overzichtelijk spelbord. Elke kaart is een beschrijving van een kwaliteit/uitdaging of een valkuil/allergie, aangevuld met een synoniem en een uit het leven gegrepen typering.

Met uw kernkwaliteiten geeft u uiting aan wie u bent. Voorbeelden van kernkwaliteiten zijn daadkracht, zorgzaamheid, zorgvuldigheid, ordelijkheid, ontvankelijkheid, invoelingsvermogen enzovoorts. Zoals de kwaliteit van het geluid bij een radio medebepaald wordt door de precisie waarmee deze afgestemd is op de juiste golflengte, zo wordt ook de mens inspirerender als hij afgestemd is op zijn eigen kernkwaliteiten.

De theorie van de Kernkwadranten wordt beschreven in het boek 'Bezieling en kwaliteit in organisaties' van Daniel Ofman.

Specificaties

ISBN13:9789077987025
Taal:Engels
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:130
Uitgever:Core Quality
Druk:1
Verschijningsdatum:19-8-2019
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
1
0
1
0
0

Over Daniel Ofman

Daniel Ofman is oprichter van Core Quality International, een organisatieontwikkelingbureau dat zich bezig wil houden met zaken die de kern raken. Hij werd bekend door zijn bestseller Bezieling en Kwaliteit in Organisaties (1992) waarin hij voor het eerst het kernkwadrant® introduceerde. Sindsdien zijn zijn boeken vertaald in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Zweeds, Deens en Russisch. Zijn meest uitgebreide werk over kernkwaliteiten (Hé, Ik daar...?!) verscheen in 2007. Samen met consulting partners in die landen richt hij zich tegenwoordig op het internationaal verspreiden van zijn gedachtengoed. Daarnaast ontwikkelt hij digitale toepassingen zoals iPhone en Android apps (Core Quality). Het laatste nieuws over Ofman is te vinden op zijn website www.corequality.eu.

Andere boeken door Daniel Ofman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Core Quadrant Game