Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Iedereen ondernemer

Wat nou crisis? Ondernemerschap kan je redden!

Paperback Nederlands 2012 9789054721901
Voormalig top 100Totaal 84 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

De wereld waarin we leven, verandert steeds sneller. Traditionele zekerheden bieden geen houvast meer, informatie verdubbelt in steeds kortere tijd. Of je nu bejaardenverzorger, docent, ondernemer, bestuurder, directeur of politicus bent, een ondernemende levenshouding is een vereiste. Je moet steeds vaker beslissingen nemen terwijl niet alle variabelen bekend zijn. Het loslaten van oude zekerheden zorgt echter voor een veelheid aan nieuwe kansen.

Wat zijn de belangrijkste trends en hoe gaan de meest succesvolle mensen en bedrijven daar op dit moment mee om? Wat zijn de nieuwe spelregels voor succes die we ons op basis van de huidige ontwikkeling eigen moeten maken? Hoe gaan we om met de veranderende markt? Waarop moeten we focussen als we minder zekerheden hebben? Welke kernwaarden zijn houdbaar en welke juist niet? Hoe blijf je dicht bij jezelf in een steeds veranderende wereld?

In 'Iedereen ondernemer' beschrijft internetondernemer Arko van Brakel op zeer persoonlijke wijze hoe je als mens, als ondernemer, als manager en vooral als individu succesvol kunt zijn in de communicatiemaatschappij.

Specificaties

ISBN13:9789054721901
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:190
Druk:4
Verschijningsdatum:21-4-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (1)

Iedereen ondernemer
Hans Baltjes | 4 juni 2009
Ondernemer zijn kan altijd, of je een eigen bedrijf hebt of niet. Het is vooral de ondernemende levenshouding die tot uiting komt door jezelf te zijn, kennis te delen en je kwetsbaar durven op te stellen. Een andere invulling aan ondernemer zijn in een toekomstige zakenwereld waar groot zijn niet meer bepalend is. In 'Iedereen ondernemer' neemt Arko van Brakel u op een enthousiaste wijze mee door de vele facetten die u tot een succesvol ondernemer zullen maken.
Lees verder

Lezersrecensies

3.8 van de 5
19 stemmen
8
5
2
3
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Arko van Brakel: ‘Ondernemen is meer dan het hebben van een eigen bedrijf’’
Hans van der Klis 21 januari 2009 In zijn nieuwe boek Iedereen ondernemer houdt Arko van Brakel, in 1994 medeoprichter van EuroNet en sindsdien ‘serial entrepreneur’, een hartstochtelijk pleidooi voor een ondernemende mentaliteit. Die is onontbeerlijk in zijn ogen, nu wij steeds vaker te maken krijgen met onzekerheden in ons bestaan.

Over Arko van Brakel

Arko van Brakel (1968) is mede-oprichter van EuroNet, PuntEDU en Jamby, en eigenaar van Nieuwe Helden. Arko's missie in het leven is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie. Hij is op kleine schaal actief als investeerder en is een veelgevraagd adviseur, spreker, trainer en coach. Van Brakel mag met recht een serial enterpreneur worden genoemd. Hij heeft diverse ondernemingen opgericht of doorgestart en investeert in een aantal ondernemingen. Succesvolle en minder succesvolle. Soms te vroeg voor de markt. De rode draad in zijn ondernemersbestaan is echter duidelijk: vernieuwen en innoveren.

Andere boeken door Arko van Brakel

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Over de manege gesmeten
2. Geen dag hetzelfde
3. Het meest competitieve podium ooit
4. Het nieuwe ondernemen
5. Ups en downs
6. Over Fred, het heilige geloof en een geheime Porsche
7. Work hard, play hard, rest hard...
8. Wie ben ik?
9. Het doel: heiliger dan de middelen
10. Netwerken
11. Online vindbaar
12. Online en offline
13. Ondernemend leren of lerend ondernemen?
14. Ondernemen met sociale media
15. Ondernemen en innoveren

Epiloog: even wegdromen... Hoe is het leven in 2032?
Bedankt
Over Iedereen ondernemer
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Iedereen ondernemer