Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 21% korting

Radicaal anders

12 visionaire vrouwen over klimaat & ongelijkheid

Paperback Nederlands 2021 9789047714095
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
19,99
15,95
VOORDEEL - 21% korting

Samenvatting

We staan aan de vooravond van een ecologische en humanitaire ramp die zijn weerga in de geschiedenis niet kent. De opwarming met anderhalve graad, waar we niet boven wilden komen, komt steeds dichterbij. Onze kinderen en kleinkinderen moeten straks leven in een wereld waarin miljoenen mensen niet meer te eten hebben en wegvluchten naar gebieden waar het
nog relatief veilig is. Wat moeten we doen?

Robbert Bodegraven vroeg het aan twaalf politiek filosofen, economen, activisten en experts die zich hiermee bezighouden. Twaalf visionaire vrouwen die met verhelderende en verfrissende visies komen over hoe we niet alleen de klimaatcrisis zouden kunnen aanpakken, maar ook de groeiende ongelijkheid die ermee te maken heeft.

De mensen die het meest te lijden hebben onder de klimaatverandering, dragen immers het minst bij aan het ontstaan ervan. Met name de vrouwen in ontwikkelingslanden zijn hiervan de dupe.

Een boek dat iedereen zou moeten lezen en in geen enkele discussie over de fundamentele transitie waar we als samenleving voor staan zou mogen ontbreken. Het boek bevat interviews met Mariana Mazzucato, Stephanie Kelton, Christiana Figueres, Chantal Mouffe,Susan Neiman, Ingrid Robeyns,Ann Pettifor, Joyeeta Gupta, Heleen de Coninck, Tasneem Essop, Alessandra Korap en Elizabeth Wathuti.

Specificaties

ISBN13:9789047714095
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Lemniscaat
Druk:1
Verschijningsdatum:21-1-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Radicaal anders