Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Werken met nieuwe stijl

Gebonden Nederlands 2010 9789044964356
Direct te downloaden

Samenvatting

De werkmodellen die vandaag de dag gebruikt worden stammen nog uit het industriële tijdperk, waar gewerkte tijd het belangrijkste meetinstrument was voor de geleverde arbeid, en gezamenlijke aanwezigheid onmisbaar werd geacht voor een optimaal productieproces. 'Werken met nieuwe stijl' is het anders organiseren van werk, zodanig dat het beter aansluit bij de informatie- en creativiteitgedreven beroepen.

Dit boek is bedoeld voor HR-managers, algemeen managers, ondernemers en directeuren die hun organisatie anders willen inrichten. Kortom: iedereen die bezig is met personeel en het optimaler benutten van arbeidspotentieel.

Specificaties

ISBN13:9789044964356
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Verschijningsdatum:1-4-2010
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

Bas van de Haterd: ‘We staan aan de vooravond van een nieuwe arbeidsrevolutie’
Erik de Vries | 3 februari 2010
Zelfstandig consultant Bas van de Haterd beschouwt zichzelf als een professioneel bemoeial met een passie voor marketing en branding. Zijn specialisatie als online marketeer ligt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Bij vrijwel alle bedrijven waar hij over de vloer komt, verbaast hij zich over het ouderwetse werkmodel dat hij er aantreft. Slecht voor de productiviteit. In zijn boek Werken met nieuwe stijl dat 13 april verschijnt, laat hij zien waarom en hoe het anders moet.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Bas van de Haterd

Bas van de Haterd is een freelance professional bemoeial. Hij helpt bedrijven met het oplossen van personeelsproblemen. Dat kan door nieuwe werknemers aan te trekken, maar ook door organisaties en mensen te helpen slimmer te werken. Hij is expert op het gebied van recruitment nieuwe stijl en personeelsbeleid in de eenentwintigste eeuw, waarin nieuwe media steeds een grote rol spelen. De afgelopen jaren heeft Van de Haterd veel organisaties bijgestaan met inspiratie-sessies of adviesopdrachten rondom arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Om mooi te zijn naar buiten moet een organisatie eerst mooi van binnen zijn en vervolgens dit uitdragen. Werken Nieuwe Stijl gaat over het van binnen mooier worden. Zie ook: HNW-blog

Andere boeken door Bas van de Haterd

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Werken met nieuwe stijl