Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Secret - Manifestatiekaarten

Spel (h) Nederlands 2024 9789043933148
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

‘The Secret’ wordt al jarenlang door miljoenen mensen over de hele wereld gelezen. De waardevolle lessen van bestsellerauteur Rhonda Byrne zijn nu gebundeld in een prachtig deck van 65 manifestatiekaarten.

De kaarten kunnen op allerlei manieren gebruikt worden. Trek bijvoorbeeld 65 dagen lang willekeurig een kaart. De boodschap die je het meest nodig hebt zal verschijnen. Je kunt de kaarten ook in groepsverband gebruiken, samen met familie of vrienden.

Bij de kaarten zit een begeleidend boekje waarin Byrne de transformerende lessen verder uitdiept en je waardevolle inzichten biedt. Een cadeau voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, geluk, gezondheid en rijkdom, of je ‘The Secret’ nu al kent of nog wilt ontdekken.

Specificaties

ISBN13:9789043933148
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:23-1-2024
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Rhonda Byrne

Rhonda begon haar reis met de film The Secret, die door miljoenen mensen over de hele wereld is bekeken. Daarna volgde het boek The Secret, een internationale bestseller, die verkrijgbaar is in 50 talen en waarvan wereldwijd meer dan 25 miljoen exemplaren zijn. The Secret staat al meer dan 200 weken op de bestsellerlijst van de New York Times en werd door USA Today bestempeld als een van de 20 meest succesvolle boeken van de afgelopen vijftien jaar. Rhonda heeft haar baanbrekende werk voortgezet met The Power in 2010 en The Magic in 2012, ook twee titels op de bestsellerlijst van de New York Times.

Andere boeken door Rhonda Byrne

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Secret - Manifestatiekaarten