Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stralingsdeskundigheid in de praktijk

Paperback Nederlands 2023 9789036829373
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

- Opvolger van zowel Fysica als Radiobiologie en stralingsbescherming
- Hét studieboek voor diverse opleidingen Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming
- Bevat alle recente informatie ten aanzien van stralingsbeschermingsgrootheden, wetswijzigingen en andere (internationale) ontwikkelingen.

Dit is hét studieboek voor diverse opleidingen Toezichthoudend Medewerker Stralingsbescherming (TMS). Een compleet en begrijpelijk geschreven boek over stralingstoepassingen dat de opvolger is van zowel Fysica als Radiobiologie en stralingsbescherming. Gericht op de praktijk, to-the-point en met voldoende diepgang. Het boek is voorzien van alle recente informatie ten aanzien van stralingsbeschermingsgrootheden, wetswijzigingen en andere (internationale) ontwikkelingen. De focus ligt niet alleen op fysica maar ook op radiobiologie. Aan de orde komen: (ioniserende) straling, radioactiviteit, de wisselwerking van straling met materie en afscherming, dosimetrie, detectie, radiobiologie, inwendige besmetting, wetgeving, praktische stralingsbescherming en radiobiologie in de radiotherapie. Stralingsdeskundigheid in de praktijk maakt deel uit van de serie Medische beeldvorming en radiotherapie.

Behalve als leerboek voor MBRT-studenten en MBB'ers (medisch beeldvormings- en bestralingsdeskundigen) in opleiding, is Stralingsdeskundigheid in de praktijk ook uitermate geschikt als naslagwerk voor hen die reeds die reeds werkzaam zijn in de praktijk van de radiologie, nucleaire geneeskunde en radiotherapie. Het boek bevat de nodige tools voor TMS medische toepassingen (MT), TMS verspreidbare radioactieve stoffen, niveau C (VRS-C) en TMS versnellers op niveau C (VER-C), en andere TMS-toepassingen en opleidingen.

Specificaties

ISBN13:9789036829373
Trefwoorden:straling
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:268
Druk:1
Verschijningsdatum:19-5-2023
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stralingsdeskundigheid in de praktijk