Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Haal meer uit je hersenen

over snellezen, geheugentechnieken en mindmapping

Paperback Nederlands 2014 9789035142220
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 188Hoogste positie: 31
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Hoe kun je een boek in de helft van de tijd lezen, maar met een beter tekstbegrip? Hoe kun je meer onthouden, en je hersenen tegelijkertijd rust gunnen? En hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je geconcentreerd blijft tijdens het opnemen en verwerken van informatie? Kortom, hoe verbeter je de werking van je hersenen?

In Haal meer uit je hersenen zoekt Mark Tigchelaar de grenzen van de hersencapaciteit op en laat hij zien hoe je je hersenen optimaal kunt laten functioneren.

Op een toegankelijke manier beschrijft Tigchelaar de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en transponeert hij deze naar de praktijk. Haal meer uit je hersenen is een informatief, inventief en baanbrekend handboek voor iedereen die meer uit zijn hersenen wil halen.

Mark Tigchelaar studeerde psychologie, is breinexpert, geeft veel trainingen over deze onderwerpen en is daarnaast betrokken bij verschillende tv-programma's over het brein. Eerder schreef hij de boeken Speed reading en Speed learning. Inmiddels heeft Tigchelaar meer dan 70.000 mensen mogen opleiden in de technieken om meer uit het brein te halen.

Specificaties

ISBN13:9789035142220
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Uitgever:Prometheus
Druk:20
Verschijningsdatum:18-10-2016
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Haal meer uit je hersenen
José Otte | 14 april 2010
Het boek voor mensen die sneller willen lezen, beter onthouden en beter leren. Mark Tigchelaar studeerde psychologie en is breinexpert. Op een bijzonder praktische wijze laat hij in 'Haal meer uit je hersenen' zien hoe u sneller kunt lezen, beter kunt leren en beter kunt onthouden.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
5 stemmen
5
0
0
0
0

Over Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar (1984) studeerde neuropsychologie en begeleid kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verbeteren. Hij schreef vijf boeken over hoe we meer uit onze hersenen kunnen halen, welke in zes talen zijn vertaald. Hij heeft verschillende TEDx talks gegeven en wordt wereldwijd gevraagd voor lezingen. In de afgelopen 15 jaar hebben meer dan 100.000 mensen een training bij hem gevolgd. Mark trainde met zijn bedrijf UseClark meer dan 100.000 professionals, ondernemers en topsporters. Bij al deze mensen zagen ze steeds vier problemen terugkomen die allemaal te maken hadden met afleiding. Zodra mensen wisten wat deze concentratielekken waren en wat ze eraan konden doen, kregen ze zelfs op de meest chaotische dagen hun werk gedaan. Over deze inzichten gaat zijn nieuwste boek én gelijknamige seminar: Focus AAN/UIT. Hij laat zien hoe je met volle aandacht kunt werken in een wereld vol afleiding.

Andere boeken door Mark Tigchelaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Haal meer uit je hersenen