Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Zakboek ziektebeelden Psychiatrie

Paperback Nederlands 2009 9789031364664
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Van angststoornissen tot en met schizofrenie: met dit 'Zakboek Ziektebeelden' heb je altijd alle essentiële informatie over de meest voorkomende psychiatrische ziekten binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose

Specificaties

ISBN13:9789031364664
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:161
Druk:1
Verschijningsdatum:16-10-2009
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zakboek ziektebeelden Psychiatrie