Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De opmaat

naar nt2- niveau a2

Paperback Nederlands 2020 9789024431991
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De opmaat is een beginnerscursus Nederlands voor hoger opgeleide anderstaligen. Deze nieuwe NT2-methode is fris, toegankelijk en actueel, met aansprekende thema's als hobby's, gezondheid en je innerlijk en uiterlijk. Dankzij de aansprekende oefeningen, de vele praktijkvoorbeelden en een goede opbouw wordt het zo een plezier om Nederlands te leren.
De opmaat bestaat uit tien thema's, waaronder afspreken, vrije tijd, hobby's, gezondheid, onderwijs en je innerlijk en uiterlijk. Binnen elk thema komen de vier vaardigheden afwisselend aan bod. Elke les bevat een dialoog waarin bepaalde personen regelmatig terugkomen, authentieke teksten en vele oefeningen. Het materiaal komt van websites, folders, programma's, formulieren enzovoort.
Klik hieronder op de knop NT2 school om de ondersteunende website van De opmaat met het lesondersteunende multimediale materiaal te bezichtigen.
De methode is geschikt voor het gebruik in groepsverband, maar ook voor zelfstudie.
Methodes die aansluiten op De opmaat zijn De sprong, Help 2 en Nederlands in actie voor niveau B1 en De finale voor niveau B2.
De opmaat bestaat uit een A4-formaat werkboek inclusief toegang tot een website waarop al het multimediale materiaal te vinden is.

Specificaties

ISBN13:9789024431991
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:280
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:28-8-2020
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De opmaat